Ugrás a tartalomra
x

Budaházy Edda férje belógott balhézni a Pride-ra, Molnár Áron fenekét is megfogta: így dobták ki – videó

Molnár Áront szexuálisan zaklatta a Pride-on Budaházy Edda férje, aki provokatőrként szökött be a színfalak mögé, hogy balhézhasson. Az elfogadás, egyenlőség és a szeretet jegyében szervezett eseményen kezdte el szidni a melegeket, majd megfogta Áron fenekét is, aki rögtön cselekedett és eltávolította a helyszínről a nemkívánatos személyt.

Mint arról a Blikk is beszámolt, tegnap rendezték meg a 27. Budapest Pride Felvonulást annak érdekében, hogy az országban élő nem heteroszexuális emberek, ugyanolyan értékűnek és fontosnak érezzék magukat, mint mások, illetve elfogadásra és toleranciára buzdítsa a lakókat. Többek között Alföldi Róbert, Kajdi Csaba és Karácsony Gergely is felhívta a figyelmet arra, miért célszerű kilátogatni az eseményre, ezzel kifejezve a támogatást. A felvonulás olyan nagy népszerűségnek örvendett, hogy tartva a rekordot, a nagy hőségben is 35.000-en vettek részt rajta.

Beszédet mondott heteroszexuális létére a noÁr Mozgalom alapítója, Molnár Áron is, aki kihangsúlyozta: "Bárcsak minden nap ilyen lehetne Magyarországon" Korábban pedig már megemlítette, hogy egy olyan országban szeretne élni, ahol minden nap Pride nap van, és ahol mindenki szabadon él és szeret az év minden napján.

A rendezvény sikerességének ellenére azonban akadtak ellentüntetők is, köztük Budaházy Edda (a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója) férje. A Szabadság téren ugyanis bement a színfalak mögé, arra a részre, ahol a szervezők a fellépőket, önkénteseket, stábtagokat különítették el. Videót készített, majd a színpad elé vonulva ordibálni kezdett, ráadásul Molnár Áron fenekét is megfogta. Lady Szomjas állt ekkor éppen a színpadon, így a résztvevők segítségével próbálta meg "lehuhogni" a férfit, aki csak akkor volt hajlandó elsétálni, amikor Áron segítségével kitessékelték.

"Miért csinál valaki ilyet? Egyrészt ez szexuális zaklatás, másrészt legalább ő is megtudja, milyen nagyszerű a Pride" - véleményezte a történteket a színész-aktivista. Az incidensről felvétel is készült, melyet itt tud megtekinteni:

 

www.blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux