Ugrás a tartalomra
x

EZÚTTAL A SZABADSÁG TÉREN VÁR BENNETEKET A CIVIL FALU!

A Budapest Pride-nál hiszünk abban, hogy az LMBTQ jogegyenlőséget nem egy kampány vagy egy szervezet fogja elérni, hanem rengeteg elhivatott csoport folyamatos és kitartó munkájának eredménye. Az illiberális gyakorlatnak megfelelően, a civil szervezeteket, független csoportokat a kormány hosszú évek óta próbálja minden eszközzel ellehetetleníteni, a rendkívüli jogalkotástól kezdve az állandó, hamis, uszító és lejárató kampányokig. Ez a munka így rendkívül fontos, ugyanakkor különösen nehéz és emberpróbáló is. 

A magyar civil szféra mindezek ellenére rendkívül színes. Az idei civil falu nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy bepillantást nyerj világukba, közelebbről megismerkedj céljaikkal, küldetésükkel, valamint hogy mit is tesznek a civilek az alapvető emberi jogokért, egy szabadabb, biztonságosabb társadalomért. Lehetőség nyílik arra is, hogy megköszönjük az értünk, más sérülékeny csoportokért, és a befogadó, demokratikus társadalomért folytatott kemény munkájukat. Sőt, adománysátrunkban még magát a Budapest Pride-ot is támogathatod, keresd hát önkénteseinket!

Soha nem volt még ilyen fontos, hogy megmutassuk: továbbra sem adjuk fel! Gyere és látogass el július 23-án 17 órától a Szabadság téri civil falunkba, ahol az alábbi szervezetek várnak rád izgalmas programokkal:

Artemisszió Alapítvány
Amnesty International Magyarország
Befogadó Terek (Labrisz Leszbikus Egyesület, Amnesty International Magyarország, Háttér Társaság, Szivárvány Misszió Alapítvány - Budapest Pride)
Extinction Rebellion Magyarország
Háttér Társaság
JCC Budapest - Bálint Ház
Közélet Iskolája Alapítvány
LMBTQI személyek szülei és hozzátartozói 
Magyar Aszexuális Közösség 
Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ szekció
Menedék- Migránsokat Segítő Egyesület
NANE Egyesület
Pedagógusok az LMBTQIA+ gyerekekért 
Szabad Terek
Társaság a Szabadságjogokért 
UNHCR - ENSZ Menekültügyi Főbiztosság

www.hatter.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux