Ugrás a tartalomra
x

Matekfeladatot adott a főispán elnevezésen szörnyülködő balliberálisoknak a fideszes politikus Mint minden másban, ebben a kérdésben is megtalálható a háttérben húzódó LMBTQ-szál.

„A balliberális média és a haladó szellemi holdudvar napok óta nem tudja eldönteni, hogy gúnyolódjon, megrémüljön, vagy fogához verje a garast a főispán és a vármegye, mint történelmi magyar elnevezés hagyománytisztelő visszaállításának terve kapcsán” - írta Facebook-oldalán a Fidesz országgyűlési képviselője.

Horváth László egy javaslattal is élt: „ők is bátran keressenek hagyományos, magyar elnevezéseket saját, haladó gondolatviláguk szimbólumaira: például még nincs megfelelő szavuk a gyermekszülésre jogot formáló férfiakra sem. Skandallum, középkori állapot!”

Ezt követően azzal folytatta, hogy akik „a balliberális rémfantáziájukban” magyar királyság visszaállításának egy lépésének tartják mindezt, azt kéri, a jövőben tekintsenek el az általuk sokszor pozitív bezzegpéldaként állított Nagy-Britannia, Norvégia, Dánia, Svédország, Hollandia, Belgium és Spanyolország felemlítésétől. Ezek az országok ugyanis királyságok, ellenben hazánk nem lesz az - jegyezte meg. 

„A tervezett névváltoztatás anyagi oldalán szörnyülködő balliberálisoknak pedig egy matekfeladat a végére: a 19 elnevezés új feliratozása drágább vagy 19 gendersemleges mosdó kialakítása?” - zárta posztját Horváth László. 

www.nepszava.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux