Ugrás a tartalomra
x

Szivárványos repülőgépet indít a pride hónapban a Lufthansa

A német légitársaság a nyitottság, a sokszínűség és a megértés híveként azonosítja saját magát.

Egy különleges repülőgéppel ünnepli a pride hónapot a Lufthansa – számolt be a humenonline.hu. A német légitársaság közösségi oldalain is ismerttette, hogy az egyik Airbus A320neo a következő hat hónapra „Lovehansa-ként” közlekedik majd különböző európai célállomásokra.

A repülőgép külsején a Lufthansa felirata helyett a Lovehansa felirat látható, amelyet a szivárvány színeire festettek, hogy a szivárványzászlót szimbolizálja. Mindemellett a bejáratnál lévő üdvözlőpanel is különleges szivárványos kialakítást kapott. Míg a repülőgép ablakából kitekintve szivárványszínű szívek láthatók a szárnyakon – sorolta a portál.

A Lufthansa állítja, hogy a nyitottság, a sokszínűség és a megértés híve. A Lovehansa különleges színezésével a vállalat újabb egyértelmű jelzést küld a külvilág felé, hogy vállalati kultúrájának mindez fontos része. – hangsúlyozták a cikkben.

A légitársaság ezeken túl nemrég a Facebook-oldalán is megváltoztatta a pride hónap alkalmából a profilképét. Pár napja a logójuk szivárványszínben pompázik.

 

mandiner.hu
 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux