Ugrás a tartalomra
x

Kocsis Tibor az identitásáról: Éljünk ezzel együtt mint a barna szemmel vagy a balkezességgel

Szerinte a melegség nem egy olyan teher, ami megnehezítené az életet.

A Futtában legújabb részében Kocsis Tibor kocogott együtt Palik Lászlóval a Margit-szigeten. Beszélgettek a sportról, a karrierről illetve az énekes coming outjáról is: tavaly októberben árulta el, hogy évek óta él együtt egy férfival, akit azóta már meg is mutatott a közönségének.

Kocsis a műsorban elmondta, hogy amikor ismert lett, nehezére esett a kamerák előtt egy olyan képet mutatni az embereknek, ami megnyerő is a számukra, de közben önmagát is adhatja. Hozzátette, hogy kifejezetten unja már bizonygatni, hogy tud laza is lenni.

Mint mondja, őt nem lehet minden skatulyába berakni, és nem is örülne neki, ha lehetne. A meleg skatulyába sem szeretne belekerülni, szerinte ugyanis ez sztereotípiák tömkelegével jár.

"Az, hogy hogyan viselkedik, hogyan él, akár alkalmatlan egy komoly párkapcsolatra. Mindig szomorkás, mert nehéz  élete" – sorolta az énekes, aki szerint az édesanyák egyik legnagyobb félelme, hogy a fiuk meleg lesz.

"Azt mondják, semmi baj azzal, hogy meleg vagy, de ezt egy egész életen át hordozni fogod. Nem igaz. Ezt nem kell hordozni, ez nem egy olyan teher, amitől többek leszünk vagy kevesebbek, vagy megnehezítené az életünket. Éljünk ezzel együtt, mint a barna szemmel vagy a balkezességgel, aztán ennyi. Nincs ebben semmilyen nagy csavar" – mondta Kocsis, hozzátéve, hogy nem érzi szükségét annak, hogy széles nyilvánosság előtt kimutassa a szerelmét a párja iránt, szerinte ugyanis ennek ott nincs helye. A magánéletét továbbra sem szeretné kiteregetni, de úgy érzi, a coming outjával másoknak is segíthetett előbújni.

www.24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux