Ugrás a tartalomra
x

DeVayne szelleme tovább él a Queerben

Stephen Dunn Az új  Queer as Folk alkotója elmagyarázta, hogy a néhai Chi Chi DeVayne hogyan ihlette a műsor helyszínét és annak egyik szereplőjét.

Russell T Davies klasszikus, 90-es évekbeli tévéslágerének újragondolásában Manchestert felcserélik New Orleansszal – Stephen és a louisianai születésű Chi Chi barátsága miatt.

A RuPaul's Drag Race sztárja – aki a 8. évadban és az All Stars 3-ban való szereplése során a rajongók nagy kedvence lett – 2020-ban, 34 évesen tüdőgyulladásban halt meg, miután szklerodermával összefüggő veseelégtelenség miatt kórházi kezelésben részesült.

„Nagyon közel álltam Chi Chi-hez” – magyarázza Stephen - „Őszintén szólva a fő ok, amiért ott rendeztem a műsort.Megírtam neki Bussy szerepét, amelyet most Armand Fields alakít, de nagyon sok van benne Chi Chi - ből. A sorozat a közösség összetartásáról is szól." 

A Queer as Folk premierje június 9-én, csütörtökön lesz az Egyesült Államokban a Peacock-on, az Egyesült Királyságban pedig július 1-jén, pénteken a Starzplayen.
 

www.attitude.co.uk

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux