Ugrás a tartalomra
x

Különleges hamburgerrel áll ki a Pride mellett a Burger King

A sokszínűség jegyében zajlik a Pride-hónap júniusban, ezért a Burger King különleges hamburgerekkel áll ki az egyenlőség mellett.

Minden év júniusában szivárványba borulnak világszerte a városok a Pride jegyében. Hasonlóan tesz a Burger King gyorsétteremlánc is, ugyanis június 1. és 20. között különleges hamburgerekkel fejezik ki támogatásukat az egyenlőség iránt.

A "Pride Whopper" névre keresztelt hamburger hasonló a hagyományos Whopperhez, de a különbség a zsemlékben rejlik. A vállalat ugyanis két egyforma fél zsemléből állítja össze a hamburgereket, hogy az azonos neműek szerelmének ünnepét szimbolizálja - írja a Freizeit.at.

A különlegesség az osztrák Burger King éttermekben lesz elérhető, és a #TimeToBeProud kampányt a közösségi médiában is népszerűsítik, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a létező összes szexuális irányultság vagy identitás egyenlő jogaira.

"Szeretnénk, ha termékeink éppoly sokszínűek lennének, mint amilyenek az emberek" - mondta a portálnak Jan-Christoph Küster, a Burger King osztrák mesterfranchise-jogosultjának, a TQSR Groupnak a marketingvezetője.

 

napi.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux