Ugrás a tartalomra
x

Az edukációra összpontosít az Aston Martin a Pride-hónap során

A Pride-hónapja alkalmából az Aston Martin F1-es csapata is megünnepeli az LMBTQ+ közösséget. Ezen kívül fontolóra veszik, hogyan játszhatnak szerepet az LMBTQ+ elfogadás előmozdításában, és hogyan állhatnak ki egységesen a megkülönböztetés minden formája ellen.

A hónap során az Aston Martin F1 Team tudatosítja és oktatásban részesíti munkatársait, partnereit és rajongóit mindezek fontosságáról az autósportban és az LMBTQ+ közösségben.

“Ebben az évben a szövetségességre összpontosítunk – azokra, akik felemelik a kezüket és támogatásukról biztosítják az LMBTQ+ közösséget” – áll a csapat közleményében.

“Az AMF1-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az egyenlőség, a sokszínűség és a befogadás beépüljön a kultúránkba. Június folyamán egész júniusban az erős szövetségeseket ünnepeljük, és minden munkatársunk számára tudattalan előítéletek és szövetségesi képzéseket tartunk, hogy támogassuk kollégáinkat abban, hogy hiteles önmaguk lehessenek.”

“A partnerünk, a Racing Pride által vezetett foglalkozások a befogadó munkatársakra összpontosítanak, és a jótékonysági szervezettel az elmúlt évben végzett munkánkra épülnek, amely felgyorsította a befogadási politikák folyamatos fejlesztését, hogy olyan kultúrát támogassunk, amelyben minden csapattagot tisztelnek és megbecsülnek.”

A tavalyi Pride-hónap alkalmából a Francia Nagydíjon a 2021-es autón, a Racing Pride logók szerepeltek. Bár az AMR22-n nem lesz szivárványos jelzés, idén arra összpontosítanak, hogy “a szövetségre világítsunk rá, valódi emberek és valódi életek köré épülő tartalommal és értelmes történetmeséléssel”.

 

racingline.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux