Ugrás a tartalomra
x

Kevin Bacon LMBTQ-horrorjától a hideg futkos majd a hátadon

Idén nyáron debütál a John Logan rendezésében készülő They/Them, amely a horror műfajába az LMBTQ társadalmi témát vegyíti majd, ráadásul nem is akármilyen módon.

A film cselekménye egy átnevelő táborban játszódik, ide érkezik meg néhány queer és transznemű fiatal, hogy “segítséget” nyújtsanak a számukra. A tábor vezetője, Owen Whistler azonban egyre nyomasztóbb és pszichológiailag megterhelőbb eszközökhöz folyamodik.

A fiataloknak nem csupán össze kell fogniuk, hogy megvédjék magukat az erőszakos és agresszív hatásokkal szemben, hanem az életüket is menteni kell, hiszen egy gyilkos garázdálkodik a táborban.

John Logan, aki amellett, hogy rendezte is a filmet, a forgatókönyvet is saját maga fejlesztette. Elmondása szerint a They/Them története személyes jelentőséggel bír. “Egész életemben bennem csírázott. Amióta az eszemet tudom, imádom a horrorfilmeket, azt hiszem, azért, mert a szörnyek a ‘másságot’ képviselik, és melegként erős rokonságot éreztem azokkal a karakterekkel, akik mások, törvényen kívüliek voltak mindig is” - adta közre az Entertainment Weekly magazin a rendező gondolatait.

A They/Them augusztus ötödikén debütál a Peacock műsorkínálatában. Főbb szerepekben Kevin Bacon és Carrie Preston lesznek láthatók, további szerepben pedig érkezik Sydney Germaine, Boone Platt és Sofia Riba.

www.mafab.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux