Ugrás a tartalomra
x

QUEER AS FOLK ÚJRATÖLTVE

Russell T Davies klasszikus '90-es évekbeli sorozatának feldolgozása hamarosan látható lesz.

A várva várt Queer as Folk  sorozatot a következő hónapban kezdik vetíteni az Egyesült Államokban,  most pedig kiderült,hogy az Egyesült Királyság nézői mikor láthatják a legendás Babilont újra.

A premier az Egyesült Királyságban a Starzplay streaming szolgáltatáson lesz elérhető először július 1-jén, pénteken, alig több mint három héttel azután, hogy június 9-én bemutatják az Egyesült Államokba a Peacockon.

A nézők hetente két epizódot láthatnak majd a nyolc részes sorozatból, amelyet Russell T Davies 1999-es, Manchesterben élő meleg barátokról szóló sorozata és annak 2000-es amerikai remake-je inspirált, amely Pittburgh-ben játszódik. 
A Starzplay Belgiumban, Brazíliában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Latin-Amerikában, Luxemburgban, Spanyolországban, Hollandiában és az északi országokban is sugározza a Queer as Folk  című műsorát, a műsor július 31-én, pénteken érkezik ezekre a területekre. 

„Az eredeti Queer as Folk  valóban új utakat tört meg a televíziós sorozatok terén, és ez az innovatív szellem tökéletesen illeszkedik a STARZPLAY merész, egyedi és összetett stílusához” – mondta Jeff Cooke, a nemzetközi hálózatok programozási részlegének alelnöke. „Örülünk, hogy az újragondolt 2022 -es Queer as Folk exkluzív globális otthona lehetünk, és alig várjuk, hogy közönségünk minden epizódot láthasson ezen a nyáron.” 

A Queer as Folk főszereplője Devin Way, mint Brodie, egy elbűvölő és néha kaotikus elkötelezettség-fób, akinek jó oka van arra, hogy New Orleansban maradjon. 

Fin Argus alakítja Mingust, egy beképzelt középiskolást, akinek magabiztossága meghazudtolja valós világban szerzett tapasztalatait, míg Jesse James Keitel Ruthie-t, egy transz parti lányt alakít. 

CG alakítja Shar-t, egy nem bináris professzort, aki a punkból a szülői létbe való átmenetben navigál, Johnny Sibilly pedig Noah-t, egy sikeres ügyvédet, aki nem olyan határozott, mint amilyennek látszik. 

A főszereplők között a Special sztárja, Ryan O'Connell áll, aki íróként és társ-executive producerként is dolgozik a sorozatban. O'Connell Juliant fogja alakítani, a popkultúra egy szereplőjét. 

A Szex és New York sztárja, Kim Cattrall, valamint Juliette Lewis, Armand Fields, Nyle Dimarco és Lukas Gage vendégszereplőként látható majd.

www.attitude.co.uk
 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux