Ugrás a tartalomra
x

Nagyot megy a Netflix meleg tinisorozata, 100 százalékon áll a kritikaösszesítő oldalon

100%-on áll a Rotten Tomatoeson, és a nézők is imádják.

Április 22-én került fel a Netflixre a Fülig beléd zúgtam nyolc epizódból álló első évada. A sorozatot Alice Oseman adaptálta a saját – magyarul is megjelent – képregényéből. A történet főszereplői Charlie és Nick, akik egy iskolába járnak, de nem ismerik egymást, mígnem egy napon egymás mellé ültetik őket. A meleg Charlie belezúg Nickbe, de meg van győződve róla, hogy semmi esélye, Nick ugyanis tipikus rögbis fiú. Idővel azonban egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

A brit széria a Rotten Tomatoeson 100%-on áll, és a nézők is 98%-ra értékelték. A közösségi médiában is dicsérik a sorozatot, a castingtól mindenki el van ájulva.

"Annyira jó, hogy egyben ledaráltam az egészet” írta egy rajongó, míg egy másik azt állítja, hogy a finálé befejezése óta zokog.

A Fülig beléd zúgtamban az Oscar-díjas Olivia Colman is feltűnik egy váratlan cameo erejéig. A színésznő Nick anyját alakítja, és jelenlétét a sorozatban hétpecsétes titokként őrizték. Még a producerek is meglepődtek, hogy Colman igent mondott.

"Úgy voltam vele, kizárt, hogy szerepelni akar benne vagy egyáltalán bárki más híres. Tévedtem!” - nyilatkozta az Independentnek Patrick Walters producer.

A színészek közül a Nicket alakító Kit Connornak volt már színészi múltja, ő alakította például a fiatal Elton Johnt a Rocketmanben, Joe Locke-nak viszont ez sorozat jelenti a debütálást, 10 ezer jelentkező közül választották ki Charlie szerepére.

 

www.port.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux