Ugrás a tartalomra
x

AZ ELITÉ SZTÁRJA, ANDRÉ LAMOGLIA SZEXJELENETEKET FORGATOTT MANU RIOSSZAL

Az Elité  sztárja, André Lamoglia a spanyol Netflix-dráma ötödik évadának meleg szexjeleneteinek forgatásáról beszélt, és elárulta, hogy kezdetben aggódott miattuk.

A brazil színész Ivánt, a Las Encinas újdonsült diákját és egy híres labdarúgó fiát alakítja. Patrick-kel (Manu Rios) való túlfűtött barátsága  egy szenvedélyes szexjelenetbe torkollik.

A jelenetekről szólva a brazil Disney Channel színésze azt mondja, eleinte "aggódott".

A Hugo Glossnak adott interjújában így folytatja: "Főleg azért, mert még soha nem csináltam ilyen jelenetet a karrierem során. Így folyton a logisztikán gondolkodtam, hogyan is lehetne csinálni."

Azonban elárulja, lazább volt, mint gondolta.

"A stáb létszáma lecsökkent a forgatáson. Van egy intimitás-koordinátorunk, pontosan ezekhez a jelenetekhez, hogy kényelmesebbé, felkészültebbé tegye a helyzetet, hogy minél élethűbb legyen a jelenet.Szóval sokkal könnyebb volt filmezni, mint gondoltam. Nagyon jól éreztem magam, amikor meg kellett csinálnom. Azt is érzem, hogy színészként egy kicsit megvéd a karakter, mert Iván van ott, nem André Lamoglia ," mondja.

Azt is tagadta, hogy teljesen meztelen volt a jelenetek alatt," ezt a képzeletedre bízom."

"Csak viccelek" - teszi hozzá. "Nem csináltam egy jelenetet sem teljesen meztelenül. Volt védőfelszerelésünk, "tangának" vagy "zokninak" hívják, valami ilyesmi." (A szexjelenetek alatt sok színész egy "farokzokni" nevű segédeszközt használ, az esetlegesen kivillanó testrészek miatt)

A színész azt is elmondta az Esquire Spainnek , hogy minden pletyka, ami arról szól,hogy péniszprotézist használt a forgatáson, ez volt: "Hazugság, hazugság, hazugság. Minden az enyém. Minden az enyém."

Azt is mondta, hogy nem használt testdublőrt. "– Az igazság az, hogy nem. Eszembe sem jutott, hogy kérjek."

Egy azonos nemű párkapcsolatban a képernyőn játszott szerepről (a sorozat végére Iván megpróbálja a kapcsolatot Patrick-kel) André így nyilatkozott a GQ Brazilnak : "Szerintem fontos normalizálni a szerelem ezen formáját is". 

www.attitude.co

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux