Ugrás a tartalomra
x

A Magyar Iszlám Közösség alelnöke a „sátáni LMBT-mozgalomnak” üzenne a gyermekvédelminek mondott népszavazással

Kovács Miklós Ahmed, a 2012 óta egyházi jogokkal bíró Magyar Iszlám Közösség alelnöke és imámja nyilvános Facebook-bejegyzésében mindenkit arra buzdít, hogy szavazzon nemmel a gyermekvédelminek nevezett népszavazáson.

Azt írta: egyházi vezetőként nem akar beleszólni a pártpolitikába, nem akarja befolyásolni a muszlim híveket, viszont a népszavazás szerinte egy olyan, „az erkölcsöket és gyermekeink, családjaink jövőjét is érintő kérdés”, amellyel kapcsolatban egyszerűen nem szabad pártatlannak maradnia.

„Üzenjünk a gyermekeink lelkét megmérgezni akaró, nemzetközi, sátáni LMBT-mozgalomnak, hogy Magyarországon nem tartunk igényt a gyermekeink körében végzett »felvilágosító« tevékenységükre.”

Az imám szerint a világ – és annak is főként a nyugati fele – rossz irányba fordult, és évről évre egyre nehezebb a gyermekeiket a normalitásra nevelni. „Ezért minden egyes a normalitás védelmében elért apró siker, így a sikeres népszavazás is egy győzelemmel ér fel az erkölcsök védelmében.”

A Mandiner 2015-ös cikke szerint Kovács Miklós Ahmed akkoriban úgy nyilatkozott, hogy „a homoszexuálisok a lehető legmocskosabb teremtmények Allah teremtményei közül”. Emiatt a muszlimnak nem szabad „ezt a dolgot, ezt a betegséget ezt a förtelmes feslett dolgot soha elfogadnia”. Nem szabad sem éltetni őket, sem szolidaritani velük.

A kormány által kezdeményezett „gyermekvédelmi” népszavazást egyszerre tartják az április 3-i országgyűlési választásokkal. Négy kérdés szerepel majd a szavazólapon:

„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?”
„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?”
„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?”
„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?”
Eközben civil szervezetek – többek között az Amnesty International Magyarország és a Háttér Társaság – azért kampányolnak, hogy érvénytelen legyen a népszavazás. Majka is elmondta a Partizánban, hogy mit gondol a népszavazásról: a rapper gyűlöli a kormány népszavazási reklámját, szerinte a nem heteroszexuális emberek nem jelenthetnek veszélyt a gyerekekre.

„A kommunikációja ennek az ügynek semmi más, csak egy fos ideológia sulykolása az egyszerű embernek azért, hogy akkor, abban a pillanatban majd jó helyre húzza be az ikszet.”

www.telex.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux