Ugrás a tartalomra
x

Egy meleg pár fogadta örökbe azt a kutyát, aki azért nem kellett az eredeti gazdáinak, mert azt hitték rá, hogy meleg

A kan kutya azután került be egy menhelyre, hogy korábbi gazdái észrevették: egy másik kan kutyával szexel.

Amerikában egy meleg pár örökbe fogadott egy kutyát, miután az állat előző gazdái egy menhelyre vitték, mert azt gondolták róla, hogy meleg. A történetről beszámoló LADbible szerint az új gazdi, az LMBTQI+-barát háztartást vezető Steve Nichols meg is erősítette az örökbefogadás tényét TMZ-nek.

Pár napja járta be a Fezco nevű eb menhelyre kerüléséről szóló hír az amerikai médiát, Nichols és párja John pedig a szívszorító történet hallatán nem késlekedett, és az örökbefogadás mellett még a kutya nevét is megváltozatták Oscarra – a homoszexualitása miatt üldözött 19. századi angol költő, Oscar Wilde után.

A kant előző gazdái azután vitték el az észak-karolinai Stanly megye állatmenhelyére, hogy rajtakapták, amint egy másik kan kutyával szexel.

Az örökbefogadó elmesélte, hogy azért kezdett el szimpátiát érezni a kutya iránt, mert úgy vélte, mindketten szembesültek már diszkriminációval az életük során, ami arra késztette őt és a párját, hogy kitöltsenek egy jelentkezési lapot, amivel a kutya új gazdái lehetnek.
Nichols azt is elárulta, hogy rendkívül sokat foglalkoznak az Oscarra átkeresztelt kutyával, mivel a korábbi gazdái nem bántak vele túl jól, és szívférgességben is szenved.

Szerencsére Oscar most már a szerető észak-karolinai pár biztonságos karjaiban van, így mehet, és azt csinálhat, amit csak akar.

www.24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux