Ugrás a tartalomra
x

Gábor György úgy beszólt Orbánnak a reggeli homofób kijelentése miatt, hogy a fal adta a másikat

Orbán Viktor reggel azt mondta a királyi rádióban megtartott beszédében, hogy a homoszexualitás is jelen van a világban „aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita”

Gábor György a Facebookon reagált a miniszterelnök szavaira, ami annyira betalált, hogy percek alatt több száz lájkot kapott rá. Gábor György bejegyzése:

“A homoszexualitás is jelen van a világban „aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita” – mondta Arany János nyelvén és a hipotetikus következtetés ócskán manipulált módján a magyar miniszterelnök. 

Ahogy a heteroszexualitás is jelen van a világban, és ez is elvezethet pedofíliához. És ahogy a miniszterelnökség is jelen van a világban, és ez is elvezethet az aljassághoz, a gazemberséghez és a gátlástalan lopáshoz.

És ahogy a miniszterelnök-helyettesség is jelen van a világban, és ez is elvezethet a teljes szellemi leépüléshez.

És a kézilabda edzőség, meg a színházi rendezőség és a színészség is jelen van a világban, és ezek is elvezethetnek, minden tudományos teljesítmény nélkül, a professzorsághoz.

És a sokmilliós órát viselő kéz is jelen van a világban, és ez is elvezethet a csirkefarhátra kecsesen rámutató kis kacsóig. 

És Putyin ánusza is jelen van a világban, és ez is elvezethet annak fényesre nyalásához.

És az oroszokat az imaginációjában Magyarországról kiűző is jelen van a világban, és ez is elvezethet a kazahsztáni véres diktatúra és az orosz megszállás lelkes támogatásához.

És baromi sok dolog van még jelen a világban, ami minden reményem szerint elvezethet minden idők egyik legmocskosabb magyarországi hatalmának jól kiérdemelt bukásához. 

És jól kiérdemelt bukottak is jelen vannak a világban, és ez is elvezethet az őket megillető cellákig. 

Csakhogy az általam említettekről – úgy tűnik – egyre nagyobb a konszenzus, vagyis nincs “egy nagyon nagy vita”.

www.ellenszel.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux