Ugrás a tartalomra
x

A norvégok után a Douglas is bevállalta: magyarul üzent legújabb karácsonyi reklámjában

Fontos üzenete van a Douglas Parfüméria legújabb reklámjának. Korábban a norvég posta ragadta meg az LMBT-témát, most pedig a Dougles döntött úgy, hogy a szexuális kisebbség és az elfogadás lesz az ünnepi témája, méghozzá magyar nyelven.

A videót a legnagyobb videómegosztó portálra töltötték fel kedden és mindössze 20 másodperces, de így is néhány nap alatt több mint 5000 megtekintést ért el. A rövid karácsonyi reklám egy család történetét mutatja magyar nyelven: az édesapa egy ajándékot ad át a fiának, aki nagyon meglepődik, amikor a dobozt kinyitva egy sminkkészletet kap. Az ajándék láttán nagyon megörül, és odarohan az apjához.

Mi lehet számodra a tökéletes ajándék? Egy felbecsülhetetlen értékű jel, hogy pontosan úgy szeret téged, ahogy vagy. Egy ajándék sokkal többet is jelenthet” - hangzik el a videóban.

Nem ez az egyetlen reklámvideó, ami hasonlóképpen közelíti meg a karácsonyt. Ahogy a Blikk is megírta, november végén a norvég Posten nevű postai vállalat osztott meg egy videót, amiben a mikulást homoszexuálisként ábrázolták. A felvétel rendesen felkavarta a magyar politikai életet. Kövér László házelnök a Bayer Showban Bayer Zsolttal közösen fejtette ki korántsem pozitív véleményét a Télepó ilyen jellegű ábrázolásáról.

www.blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux