Ugrás a tartalomra
x

Márki-Zay Péter: Az önök gyermekei a fideszes pedofiloktól nincsenek biztonságban

Miniszterelnökként eltörölné Márki-Zay Péter a melegellenessé eltérített pedofilellenestörvényt, amelyet június közepén fogadott el a parlament. Erről a közmédiának beszélt a napokban, nyilatkozatáról a kormányhoz közel álló médiában azóta több cikk is megjelent, amelyekben gyermekvédelmi törvényként hivatkoznak a jogszabályra.

„Szeretném minden katolikus testvéremet megnyugtatni, hogy szemben az aberrált politikusokkal bőven megáldott Fidesszel, a törvény, amiről beszélünk, nem gyermekvédelmi” – reagált a cikkekre Márki-Zay Péter a vasárnap esti Facebook-bejelentkezésében. A törvény szövegében – állítja – egyszer sem szerepel a gyermekvédelem szó, míg a homoszexuális hatszor.

„Ez a törvény nem Kaleta-törvény volt, hanem Szájer-törvény, ez egy homofób törvény és nem gyermekvédelmi törvény” - fogalmazott az ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Azt ígérte, kormányváltás után kidolgoznak egy új törvényjavaslatot, hogy többet ne fordulhasson elő olyan, hogy a Fidesz hazamenekít Peruból egy 19 ezer gyermekpornó-felvétellel lebukott magyar diplomatát (Kaleta Gábor – szerk.), és aztán megússza felfüggesztett börtönbüntetéssel és 540 ezer forint pénzbüntetéssel.

„Az önök gyermekei a fideszes pedofiloktól nincsenek biztonságban, úgyhogy mi fogunk hozni egy olyan törvényt, amely valóban védi a gyermekeket, még a fideszes aberráltaktól is” - folytatta Márki-Zay. Az általa csak Szájer-törvénynek nevezett homofób törvény eltörlése szerinte nem fenyegeti a gyermekek biztonságát. „A fideszes pedofiloktól is meg fogjuk védeni önöket. (…) Minden pedofiltól meg kell védeni mindenkit. Nincs jobb- és baloldali pedofil, csak pedofilok vannak” – tette hozzá.

Arról is beszélt, a melegellenessé eltérített pedofiltörvényt a magyar homoszexuuális közösség érdekében fogják eltörölni, és semmiféle gyűlöletkeltést nem fognak eltűrni, még a fideszes melegek ellen sem. „Mi egy olyan Magyarországot szeretnénk, ahol még a fideszes politikusok is nyíltan felvállalhatják homoszexualitásukat, mert abban nincsen semmi szégyen” – mondta Márki-Zay, aki korábban többször is beszélt Orbán Gáspár vélt homoszexualitásáról, de azt is mondta már, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg.

www.telex.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux