Ugrás a tartalomra
x

HOGYAN SEGÍTENEK A JÁTÉKOK?

Még a legjobb szexet is jó néha megfűszerezni. Egyes párok számára remek ötletnek bizonyulhat a különféle szexjátékok kipróbálása, hogy némi izgalmat és színt vigyenek a hálószobába. Ezen túlmenően több oka is lehet annak, amiért érdemes kipróbálni őket, bár elsőre úgy tűnhet, ez a téma minden határon túllép. Az intenzív csúcspont elérését több dolog is elősegítheti - a szexjátékok és az érintések kombinációja teljesen új szintre emelheti az izgalmat és érzéki módon segíthet felfedezni testünket. Gondoljuk át, hogyan vehetnénk hasznát a szexjátékoknak, illetve hogyan javíthatnánk szexuális életünkön, hiszen nyitottságunk és fantáziánk felfedésének jutalmaként közelebb kerülhetünk partnerünkhöz.

A játékok típusai

Több, különböző típusú játék létezik a piacon. Azok számára, akik most használnának először szexjátékot, ez kissé ijesztőnek tűnhet. Egy kicsit több tapasztalattal viszont már tudhatjuk, hogy mit akarunk és amennyiben partnerünket is szeretnénk bevonni a játékba, gondoljuk át, hogy elsőre mit érezhet, ha ilyen kényes témát feszegetünk. Beszéljünk az alábbi pontokról, mert ezek segítségével közös nevezőre juthatunk és könnyebben megvalósíthatjuk ötleteinket.

Sok olyan játék létezik, ami használható az összes testtájon, de vannak kifejezetten a csikló, a hüvely, a pénisz vagy a végbélnyílás izgatására készültek is. Van, ami mindkettőtöknek bejön, és van, ami nem, és ez így van rendjén.
A játékok különböző méretekben, különböző anyagokban és különböző formában léteznek, és mindnek az a célja, hogy különböző területeken stimuláljanak más és más módon.
Egyes vibrátorok állítható fokozattal rendelkeznek, míg más játékok bordázottak és pontozottak, néhány pedig a kettő ötvözetével rendelkezik.
Egyes szexuális játékokat kifejezetten arra terveztek, hogy a partnerek együtt használják őket, mint például a vibráló gyűrűket vagy műpéniszeket.
A bilincset vagy a selyem nyakkendőt lehetőleg felváltva használjuk, hogy partnerünk is részesedhessen az élvezetben!
Amennyiben síkosítóval vagy kényeztető zseléval használjuk a szexjátékokat, még nagyobb érzéki örömben lehet részünk.
Kis időbe telhet, mire megtaláljátok a megfelelő játékot, ugyanakkor szükséges lehet néhány tabu megdöntése, hogy megtudjátok, mi a legjobb mindkettőtök számára.

A játék bevezetése

Ha már tudjuk, melyik a megfelelő számunkra, érdemes átgondolnunk, hogyan lehetne jó partnerünk számára is. Izgató lehet mindkettőtök számára, ha rátaláltok egy új játékra, mely mindkettőtöket beindít és nagyszerű módja lehet még a leghosszabb szexuális kapcsolat megfűszerezésének is. Azonban ötleteink kommunikálása partnerünk felé több időt és beszélgetést igényelhet, míg nyitottá tesszük őt az újdonságokra.

Még a legnyitottabb gondolkodású ember számára is tabu lehet a szexuális játékszer. Mindkettőtök bizonytalanul érezheti magát, amennyiben valami újdonságot vinnétek a szexjátékok nélkül is szenvedélyes szexuális életetekbe. Először is nagyon fontos, hogy ne próbáljunk meg használni semmi újat anélkül, hogy ne beszélnénk róla. Másodszor pedig legyünk tekintettel a határokra, még akkor is, ha az ízlésünk nagyon eltérő. Bár egyesek saját magukban szeretnek kísérletezni, azonban ha partnereddel együtt fedezed fel az újdonságokat, a vele való kísérletezés csaknem ugyanolyan mókás lehet, ráadásul a beszélgetésre, valamint a vágyak és fantáziák megvitatására való nyitottság magasabb szintre emelheti a szexuális kapcsolatot.

Potenciagyűrűs óvszer

Amikor a spórolás visszaüthet: szex kellékek kiválasztása

A szex kellékek között a legnépszerűbbek* a vibrátorok, vagy más néven dildók, azonban ezek vásárlása nem könnyű feladat. A legtöbben szemérmesen vágnak neki a keresésnek, és ebben a témakörben nem kérhetik ki ismerőseik véleményét, tapasztalatát sem.

Nagyon helyesen – ugyanis ahány ember, annyiféle igény. Egyesek a hosszabb, míg mások inkább a vastag dildó mellett teszik le a voksukat, ennek pedig nemcsak ízlésbeli, hanem anatómiai okai is vannak. Tény, hogy a jó minőségű vibrátor nem olcsó mulatság és higiéniai okokból – a legtöbb műszaki cikkel ellentétben - sem az üzletben kipróbálásra, sem pedig otthoni tesztelésre nincs lehetőség, így a megfelelőt kiválasztani is nehezebb.

Mégis mi segíthet a választásban? Az internetet érdemes segítségül hívni: nemcsak fórumokon, de szex kellékeket árusító webshopokban is számos névtelen tapasztalatot, véleményt lehet olvasni, amik közelebb vihetnek a jó döntéshez. Bár tény, hogy egy luxus vibrátor ára jóval magasabb, mint egy olcsó vibrátoré, használat közben azonban a kifizetett összeg az utolsó, ami az emberek eszébe jut, ezért vásárláskor is más szempontokat érdemes jobban megfontolni.

A legszembetűnőbb a forma: a keskeny hosszútól a rövid vaskoson át a külön fejjel rendelkezőig széles skálán mozognak a dildók, ezért érdemes mindegyikről minél több véleményt olvasni, esetleg animált tesztvideókat megnézni és úgy elképzelni, milyen érzés lehet a használatuk. Aztán ott a tapintás kérdése: jelenleg a legnépszerűbb a szilikon vibrátor, ami tapintásra a legközelebb áll a péniszhez, sőt! Még nagyobb választékot is kínál: lehet érdes vagy épp selymes, sikamlós vagy keményebb felületű, amiből mindenki saját igényei alapján választhatja ki a megfelelőt.

A szilikon vibrátor további előnye, hogy azok is biztonsággal használhatják, akik allergiásak valamilyen anyagra (pl. latex). A szín talán a legkevésbé fontos, de azért érdemes figyelembe venni: a luxus vibrátorok között hódítanak a fekete modellek, amik a sötét hálószobában észrevétlenek maradnak, de az olyan nőies színek, mint a pink vagy a lila szintén népszerűek; leginkább azok körében, akiket izgat a gondolat, hogy épp szex kellékeket használnak, és szívesen látják azt sötétben is. A szilikon vibrátorok többféle színben érhetők el, mint műanyag vagy fém társaik.

Funkciókat tekintve is széles a választék: különféle rezgésű vibrátorok mellett kaphatók klitorisz izgató változatok, szívó vagy dörzsölő mozdulatokat végzők és természetesen olyan olcsó vibrátorok is, amelyek egyáltalán nem rendelkeznek semmilyen elektromos funkcióval. Ez előny lehet, ha valaki fél egy esetleges balesettől vagy meghibásodástól, ugyanakkor fontos tudni, hogy a luxus vibrátor magas árának megvan az oka. Az ilyen dildó használata biztonságos, hiszen rengeteg tesztelésen megy keresztül a forgalomba kerülésig, ráadásul jobb minőségű anyagokból rakják össze, így nemcsak funkcióiban, de a megjelenésében, a tapintásában, a súlyát és a működési hangerejét illetően is sokkal barátságosabb, mint egy olcsó vibrátor. Nincs annál illúziórombolóbb, mint amikor csendes, erotikus ciripelés helyett hangos, kattogó-zúgó hangot adnak a szex kellékek, és ezzel elrontják a pillanat varázsát.

A luxus vibrátorok a hosszabb ideig tartó garanciával, a műszaki megbízhatósággal, a gazdag funkció-, szín- és dizájnválasztékkal hálálják meg a rájuk költött összeget, mely így valójában nem szex kellékek vagy dildó vásárlására fordított pénz lesz, hanem egy befektetés a szexuális örömök érdekében.

Prosztata masszírozó

Válaszd ki az első szexuális játékodat

A játékszerek egyre elterjedtebb részei a szexuális életünknek. Kiválóan tudnak segíteni abban, hogy felfedezd, hol vannak a legérzékenyebb pontjaid. Új, izgalmas dimenziókkal egészíthetik ki az előjátékot is. Amikor a legelsővel kacérkodsz, a választék ijesztő lehet, még akkor is, ha ismered a biztonsági irányelveket. Ezek a tippek segítenek, hogy könnyebben kiválaszthasd az első játékszeredet.

Szilikonos péniszgyűrű

Vibrálás: van, aki szereti a vibráló eszközöket. Másoknak először szokatlan érzés lehet, de megkedvelik, míg megint másokat hidegen hagy. Amíg ki nem próbálod, nem tudhatod, hogy Te melyik kategóriába tartozol. Érdemes először enyhe vibrálással kezdeni, mert az intenzívebb eleinte furcsa lehet. Egy alap vibrátor kezdőknek is kiváló választás. Kezdd a legalacsonyabb fokozattal! Ha ezt is erősnek érzed, tedd alá a kezed, vagy puha lepedőn használd. Ha erőteljesebb érzésre vágysz, csak tekerd feljebb a fokozatot!

Prosztatavibrátor

Áramellátás: a játékszerek működhetnek elemmel, lehetnek hálózati áramról tölthetők, vagy akár napelemesek is. Mielőtt megveszed, nézd meg, hogyan működik, nehogy olyat válassz, amihez utána nehezen találsz elemeket.

Diszkréció: teljesen normális, ha kicsit szégyenlős vagy a játékszerekkel kapcsolatban, főleg, ha kezdő vagy ezen a területen. Válassz egy csendes eszközt, azt kevésbé érzed kínosnak. Ma már rengeteg helyen megveheted ezeket – interneten, vagy utcai boltokban is. Kezdd valami kicsivel: gyűrűvel, masszírozóval, mini vibrátorral. Ezek kiváló kezdő játékszerek olyan pároknak, akik először csak a kislábujjukat akarják belemártani a vízbe, mielőtt fejest ugranának.

Válassz biztonságos és szexi játékszert

Az intim játékszerek jól kiegészíthetik a szexuális életedet, de az, hogy valami kapható, nem azt jelenti, hogy biztonságos is. Leírjuk, mire figyelj oda.

Anyag: A játékszerek sok különféle anyagból készülhetnek: fából, kristályból, perspexből és latexből. Bizonyos műanyagok azonban ftalátokat tartalmaznak. Bár az ezzel kapcsolatos kutatás még gyerekcipőben jár, úgy tűnik, hogy a ftalátok összefüggésben állnak a szaporítószervek megbetegedéseivel és bizonyos rákos betegségekkel.* Játssz biztonságosan, válassz ftalátmentes játékszert. A szilikon nagyszerű anyag, ami átveszi a tested melegét és biztonságos. Ne használd együtt szilikonos síkosítóval, mert ez tönkreteheti a játékszert. Ha az eszközöd már régi, és úgy gondolod, hogy ftalátokat tartalmazhat, de kedveled, használd óvszerrel – így megvédheted magad a mérgező vegyszerektől.

Szilikonos péniszvibrátor

Alak: A játékszerek számos különböző formában kaphatók a hagyományos fallikustól kezdve mindenféle újdonságig, nézd meg, hogy az adott darab megfelel-e a kívánt célra. Olvasd el a csomagoláson található figyelmeztetéseket, például ’csak külső használatra’, és ezeket tartsd be. Ha anális játékkal kísérletezel, olyan játékszert használj, ami erre való, és bizonyosodj meg róla, van-e kihúzózsinórja vagy kiszélesedő vége, amivel könnyen eltávolíthatod. Az egyenes formájú játékszerek könnyen becsúsznak és kórházban köthetsz ki, amit biztosan szívesen elkerülnél.

Méret: A kicsi vibrátorokat külső használatra tervezték, ezeket ne dugd be sehova, különben benned maradhatnak. Ha vibrátort vagy műpéniszt szeretnél használni, bizonyosodj meg róla, hogy legyen elég hely rajta, ahol végig fogva tarthatod. Ha egy játékszer túl nagynak tűnik, ne gyötörd magad, hogy az egészet magadba fogadd. A határaid feszegetése sérüléshez, kidörzsölődéshez, kellemetlen érzéshez vezethet. A nagyobb nem feltétlenül jobb.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux