Ugrás a tartalomra
x

Svédországban 1500 százalékkal nőtt azon kislányok száma, akik fiúnak érzik magukat – állítja a Fidesz-frakció szóvivője

Halász János ezzel támasztja alá, hogy igenis szükség van a kisgyerekek nemátalakító műtétje elleni népszavazásra.

Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton - mondta a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban.

Halász János azt állítja: "Skóciában már a 11-18 év közötti gyerekek számára zajlik a transzvesztitává válás népszerűsítése nyári táborokban, ráadásul az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Dániában, Svédországban, Ausztráliában, Japánban és Mexikóban már elindította világméretű kezdeményezését az LMBTQ-lobbi".

"Itt gyermekeknek tartanak felolvasást iskolákban, könyvtárakban és könyvesboltokban nőnek öltözött férfiak a drag queen-történetekről, ezzel is népszerűsítve a nemváltást"
- tette hozzá a kormánypárti politikus.

Hangsúlyozta, az érzékenyítés kezdi elérni célját.

"Sokkoló, de Svédországban 1500 százalékkal nőtt meg azoknak a 13-17 éves kislányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat, naponta legalább egy kiskorú változtatja meg a nemi identitását Nagy-Britanniában" - számolt be Halász János.

A Fidesz-frakció szóvivője elmondta, a "nemátalakító műtétek és beavatkozások elismerése megjelent számos nyugat-európai országban, köztük Spanyolországban, ahol 14 éves kortól szülői beleegyezés nélkül változtathatnak nemet a kiskorúak, de Skóciában is, ahol ugyanez már 4 éves kortól megengedett".

Halász János szerint a magyar baloldal is asszisztál ehhez, ugyanis a "Momentum Mozgalom LMBTQ+ szakpolitikai javaslatai között az olvasható, hogy eltörölnék a nemváltoztatást korlátozó jogszabályt".
A kormánypárti politikus nyilatkozata végén felszólított: állítsuk meg az LMBTQ-lobbi "gyermekeink épségét veszélyeztető őrületét!".

www.szeretlekmagyarorszag.hu
 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux