Ugrás a tartalomra
x

Varga Judit gendervonatán nincsen fék

Németország elesett!? – kérdezte Facebook-oldalán az igazságügyi miniszter, mert „az LMBTQ-propaganda Németországot is ledöntötte a lábáról.”

Összeállt az új német kormány, a közlekedésilámpa-koalícióval együtt pedig Varga Judit aggodalma is menetrendszerűen érkezett: az igazságügyi miniszter az Olaf Scholz kancellár felügyelete alatt összeálló zöld-szociáldemokrata-szabaddemokrata vezetés LMBTQ-politikájával kapcsolatban fejtette ki a gondolatait a közösségi oldalán.

„Németország elesett!?” – tételmondattal fémjelezve Varga azt írta, a németeknél „ötödik sebességbe kapcsolt a gender-őrület”, ahogy kirajzolódott az új kormány politikája. A miniszter szerint a pártok „ösztönözni fogják az LMBTQ-lobbit”, a nemkiegyenlítő műtéteket adóbevételekből finanszíroznák, és szorgalmaznák a szivárványcsaládok és a melegházasságok elfogadását is az EU-ban.

Varga úgy látja, hogy „az LMBTQ-propaganda Németországot is ledöntötte a lábáról”, éppen ezért nagy szükség van a közép-európai régióra, amelynek országai „a keresztény értékek és a józan ész mentén védik a jövő generációit a woke forradalmától”.

www.hvg.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux