Ugrás a tartalomra
x

Különleges kávézók Budapesten

Itt a hideg, a barátságtalan rossz idő. Aki szereti a kávét, és szívesen ücsörög különleges helyeken az elfogyasztása közben, biztos talál majd kedvére valót a mostani ajánlónkban. Időpontfoglalás mindenhová célszerű!

360 Bár

Láttál már iglut tetőteraszon?
Nemcsak a nyári estéken lehet hangulatos teraszokon tölteni az estéket. A 360 bár különleges módon teszi ezt lehetővé: a téli szezon alatt 9 darab fűtött igluval várja a vendégeket. Hideg-meleg italok, koktélok, ízletes ételek várják a vendégeket.

Repülő seprű élmény és varázskávézó

Harry Potter rajongóknak és gyermeklelkűeknek ajánlott. Mágikus ételek és italok várják a vendégeket: vajsörtől kezdve, szerelmi bájitalon keresztül, a "Hadd beszéljek az unikornisokkal" kotélokig. Aki megéhezik, választhat például a szászhagymaléfőzet leves, az éhséghurok tészta, vagy a repülő seprű féle mindenízű szuflé között.

Rengeteg Romkafé

Senkit ne tévesszen meg a romkafé elnevezés: barátságos hely, különleges ingerek és finom italok várják a betérőket. A kávézó tulajdonosa azzal a céllal nyitotta meg a kávézót, hogy egy helyet hozzon létre, ahol felnőttek és gyerekek is ugyanolyan jól érezzék magukat. Különleges kávékban itt sem lesz hiány. A jelentős mackógyűjtemény miatt, a medvekedvelőknek kihagyhatatlan program.

Lumen kávézó

Az egyetemisták kedvenc helye, hiszen számos egyetem esik közel hozzá. Sokan ülnek be tanulni, de akár egy kései reggelit is kérhetünk itt. A hely rengeteg programnak, koncertnek ad otthont.  

 

Cat Cafe Kávézó

Aki a macskákat szereti, rossz ember nem lehet-és nekik kihagyhatatlan ez a kávézó. A vendégek számos forró italból, üdítőből, süteményekből, és melegszendvicsből választhatnak. A kávézó fő látnivalói természetesen a cicák. Legtöbbjük menhelyről került a kávézóba, ahol szinte királyi nyugalommal fogadják a látogatók sokaságát. Az állatok védelme érdekében szigorú szabályok érvényesek a kávézóban, amit belépéskor már az ajtóban elmondanak, hogy a kávézás a legjobb hangulatban történjen. Azoknak ajánljuk, akiket nem zavar, ha éppen a széküket foglalja el valamelyik cica, vagy teljes nyugalommal nyúlnak végig az asztalon a kávéscsészék között.

Zoo Café

A kávézás mellett tökéletes stresszoldó hely is. A kávék, limonádék, süteményel elfogyasztása közben, különböző egzotikus, lenyűgöző állattal kerülhetünk kapcsolatba. Természetesen csak a beleegyezésünkkel, de asztalunkoz hozzák őket: a gekkótól a kígyóig, a nyusziktól a tengerimalacig többféle állatot is kézbevehetünk. Természetesen itt találunk cicákat, akik teljes nyugalomban járnak-kelnek a vendégek között. Az állatok védelmében itt is szigorú szabályok érvényesek, az ott tartózkodás is időhöz kötve.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux