Ugrás a tartalomra
x

„Meglepett engem is” – Kocsis Tibor édesapja elmondta mit érzett, amikor fia bevallotta, hogy meleg

Kocsis Tibor két hete vallotta be, hogy homoszexuális és évek óta boldog párkapcsolatban él egy férfival. Az énekes a családjával beszélte meg először, hogy mire készül. Az édesapja most az RTL Fókuszban mondta el mit érzett, amikor meghallotta fia vallomását.

Comming out

A 2011-es X-Faktor egykori győztese, Kocsis Tibor két hete vallotta be D. Tóth Kriszta Youtube videójában, hogy meleg és régóta boldog kapcsolatban van egy férfival. Azt is mondta valójában ez nem volt titok, de nyíltan tény, hogy eddig még sosem mondta ki.
Tibor így fogalmazott: „Szeretnék jó példával előállni. Szeretném a saját példámat elmondani, megmutatni, azért vagyok most itt többek között. Nem magamat mutogatni, nem provokálni, nem propaganda az egész, hanem én, Kocsis Tibor, akit ismer egy ország, vagy az országból valahányan, egyébként meleg vagyok.” – mondta az énekes.

Egyértelmű

Az énekes elmondta, ha valaki felmegy a közösségi oldalaira, akkor egyértelművé válhat a számára, hogy bizony ő egy férfi oldalán találta meg a boldogságot, de az való igaz, hogy ő ezt eddig nem mondta még ki. „Én csak simán nem mondtam ki. Nem hazudoztam” – mondta el Tibó. “Vannak beszélgetések, amelyekre nehéz sort keríteni, mégis meg kell tenned annak érdekében, hogy békére lelj az életedben.Ezért ültem be D. Tóth Kriszta mellé az autóba, és meséltem hosszasan a magánéletem olyan részleteiről, amelyekről még soha nem beszéltem nyilvánosan. Jubileumi év ez: kereken 10 évvel ezelőtt nyertem meg az X-Faktort, ráadásul idén lettem 40 éves – nem akarok tovább várni.”

Boldog

“Boldog vagyok, szerencsés és határozottan megkönnyebbültem! Köszönöm mindezt azoknak, akik körülvesznek és szeretnek, a páromnak, a családomnak és a barátaimnak. És köszönöm nektek is, akik olvassátok ezeket a sorokat, követtek, és hiszem, hogy a jövőben is mellettem lesztek, hallgatjátok a dalaimat és eljöttök a koncertekre! Nem magamra szeretném felhívni a figyelmet, hanem valamire, ami az életem része, és még nagyon sokak számára az, csak nem akarnak, vagy nem mernek róla beszélni.” – írta Tibó az Instáján.

Testvérének mondta először

Kocsis Tibó most a Fókusznak árulta el, hogy a családja már rég tudja, hogy a férfiakhoz vonzódik. Először nővérének, Lillának mesélt a másságáról. Mint mondta még nagyon „zöldfülű” volt, amikor először vallott színt. A videót a cikkünk alján lehet megnézni. 
Nővére pozitívan emlékszik vissza azokra a percekre: „Éreztem, hogy borzasztóan felszabadító számára” – mondta. Édesapjának nem sokkal az X-Faktorba való jelentkezés előtt, 30 évesen mondta el, hogy meleg.  

Úgy szereti, ahogy van

Az édesapja szerint itt nincs miről beszélni. Ha valaki felnevel egy gyereket, úgy szereti, ahogy van – magyarázta az édesapa, miért volt számára viszonylag könnyű elfogadni énekes fia nemi identitását. Az édesapja azt is elmondta szülői szemmel nézve nagyon megható volt látni fiának a vallomását D. Tóth Krisztánál. Fontos volt neki, hogy jól sikerüljön az interjú és pozitív legyen a lecsengése.

 

www.budapestkornyeke.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux