Ugrás a tartalomra
x

A SÍKOSÍTÓ

Sokan azt gondolják, hogy síkosítóra csak akkor van szükség, ha túl száraz vagy odalent. Az igazság az, hogy majdnem minden szeretkezést jobbá tud tenni, férfiaknak és nőknek egyaránt.

A síkosítóknak három fő típusa van: a vizes alapú, az olajos alapú és a szilikonos.

Vizes alapú: a leggyakoribb, ez bármire jó. Ebből időről időre újabb adagot kell használni (vagy vízsprével újra aktiválhatod és így hosszabb ideig tart).

Olajos alapú síkosító: óvszerrel nem használható, de nagyon jól csúszik.

Szilikonos: egyesíti magában a két előző előnyeit, nagyon jól csúszik és óvszerrel is használható.

A síkosító nagyon jól jön önkielégítéskor, akár pasi vagy, akár nő. A csúszós érzés extra örömöket okoz. A különféle síkosítók más-más embereknek jönnek be, ezért próbálj ki többfélét, hogy lásd, neked melyik a legjobb. A masszázsolajok elszakíthatják az óvszereket, ezért a biztonság kedvéért inkább síkosítót használjatok. Kezeiddel szeretnéd kényeztetni barátodat vagy barátnődet? Egy nyomásnyi síkosító megkönnyíti a dolgodat és párodnak is örömöt okoz. Szereted egyszerre a szádat és a kezedet is használni? Válassz ízesített síkosítót, ettől a dolgok olyan édesek lesznek, mint az eper. A szexmaratonoknak is jót tesz a plusz nedvesítés. Tekintsd úgy, mint egy boxkiállást: ha feltankolsz síkosítóból útközben, motorod jobban fogja bírni. Kidörzsölt a szex másnap reggelre, de még mindig szeretnétek folytatni? A síkosító segít csökkenteni az égető érzést. Szeretnéd kicsit felpezsdíteni a dolgokat? A bőr a testünk legnagyobb erogén zónája; próbáld ki, hogy síkosítót kensz a párod testére, majd hozzábújsz és élvezed a sikamlós érzést.

A síkosítás fontos része a szexuális együttlétnek. Nemcsak fokozza az élvezetet, hanem megvédi az érzékeny testrészeket is. Jóllehet a vagina szexuális izgalom esetén saját síkosító anyagot állít elő, néha további síkosításra lehet szükség (a kényeztető zselék anális szexhez is használhatók). A szex sokkal több, mint egyszerű behatolás! A kényeztető zselék nemcsak megkönnyítik az együttlétet, hanem az érzések teljesen új dimenzióit nyitják meg előttünk, ami teljesen megváltoztathatja azt, ahogyan a szexről vélekedünk.

Fedezzétek fel egymás testét új megközelítésben, érintsétek meg egymást síkosítóval megkent ujjakkal. A síkosítós érintés új és intenzív érzéseket hoz létre, teljesen megváltoztatva és új szintre emelve azt, amit korábban a szexről gondoltunk.

Hálószobai előnyök

Elsőre ijesztő gondolat lehet kipróbálni valami újdonságot, például síkosítót vagy kényeztető zselét, de ha lassítasz a tempón az együttlét során, rájöhetsz, hogyan segítenek új és izgalmas módon örömet szerezni egymásnak. Az újonnan jött érzések fokozzák a hangulatot és növelik az intimitást a partnerek között.

Az alábbiakban felsoroljuk a síkosítók és kényeztető zselék néhány nagyszerű jellemzőjét, hogy tisztában lehess az előnyeikkel:

Kényelmesebb: A hosszabb menetek alatt egyikőtök kicsit kényelmetlenül érezheti magát, de a síkosító segít abban, hogy újra tettre készen álljatok. Akkor alkalmazd, ha a dolog kezd kicsit érzékennyé válni és rögtön ott folytathatod, ahol az imént abbahagytad.

Még intenzívebb: A kényeztető zselék intenzív forró vagy hideg érzetet adnak és sokféle módon bevezethetők szexuális életedbe. A szex olyan csodálatos lesz, amilyen még sosem volt azelőtt, és az érzéki örömök új dimenzióját fedezheted fel az együttlét során.

Csökkenti a súrlódást: A súrlódás csökkenésével a szex teljesen megváltozhat. Mindketten különböző sebességgel mozoghattok, így a lassú, erős nyomástól a gyorsabb és még féktelenebb szexig juthattok el.

Új ízeket visz az együttlétbe: Nem mindenki szereti az orális szexet, de az ízesített zselék segíthetnek áthidalni a problémát.

Relaxáló hatással van rátok: A zselék jó kiegészítők lehetnek egy hosszú, kényeztető masszázshoz. Szakítsatok időt arra, hogy érzéki masszázsban részesítsétek egymást, melynek segítségével újra közelebb kerülhettek egymáshoz vagy megalapozhatjátok a hangulatot valami máshoz.

A síkosító nemcsak síkosító eszköz, hanem kiváló örömfokozó szex vagy előjáték közben, illetve újabb dimenziót nyithat meg előttünk a szexuális játszadozások világában. A kényeztető zselék egy sor különböző érzet kiváltására képesek, a hűsítő hatástól kezdve a melegséget adó érzetekig. Csak rajtunk múlik, hogy mind kipróbáljuk őket!  Az alábbiakban körülírjuk a különböző érzeteket, hogy ízelítőt adjunk, milyen élményben lehet részünk a kényeztető zselék használata során.

Forró

A melegséget adó síkosítók és kényeztető zselék azután kezdenek felmelegedni, hogy érintkezésbe kerülnek a bőrrel. Ez azonnali és nagyon izgató hatású lehet, különösen, ha partnerünk dörzsöli be a zselét a bőrünkbe. Ne feledjük, kezdetben elég egy kis adag zselé is, továbbá adjunk időt magunknak, főleg ha korábban még sosem használtunk melegségérzetet kiváltó síkosítót. Akik már egy kicsit tapasztaltabbak, megpróbálhatják finoman fújogatni a zselével bekent testrészt. A hideg levegő miatti kontraszt növeli a melegséget adó érzést, így az érzet sokkal intenzívebbé válik.

Hűsítő

Néhány síkosító hűsítő hatást nyújt. Ez első hallásra kicsit visszásnak tűnhet, különösen, mivel a szexhez többnyire forró érzéseket társítunk, de a zselé valójában egy igen izgalmas hidegérzetet biztosít, mely borzongó hatást válthat ki az egész gerincünk mentén. Különösen az előjáték során ajánlott a használata, és persze valószínű, hogy a forró szex közepette inkább a meleg érzetet nyújtó zselék mellett tesszük le a voksunkat, de mit ér a szerelem kísérletezés nélkül?

Ízesített

Az ízesített kényeztető zselék izgalmas extra érzést adnak a szexhez. Az orális szex is sokkal fogyaszthatóbbá válhat így néhányunk számára, továbbá a normál szexet is megízesíti és megillatosítja az ízesített zselé.  A zselék finoman ízesítettek és vízben oldódnak; próbáljuk ki először a nyelvünkön, mielőtt kicsit tovább merészkednénk.

Selymes/érzékeny

A test pH értékével összhangban alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. Vagyis gondoskodik a meghitt hangulatról, így máris készen álltok, hogy élvezzhessétek egymás közelségét.

Kaphatók vegán síkosító is: vízbázisú síkosító gél 100% vegán összetevőkkel.Teljes mértékben PH-semleges, bőr és nyálkahártyabarát készítmény, kiváló, hosszan tartó síkosító hatással.
Tartósítószert és egyéb más allergéneket, parabént, glicerint nem tartalmaz, színezékektől és illatanyagoktól mentes. Olaj-, zsír-, és ízmentes.

Vegán

ÍZESÍTETT SÍKOSÍTÓK:

Miért olyan trendi az ízesített síkosító? A kezdők számára az ízesített kényeztető zselék nagyszerű szexjátékok lehetnek. Nemcsak enyhítik a súrlódó érzést a partnerek között, de megvan az az előnyük is, hogy finom ízesítésükkel bármilyen előjátékot még izgalmasabbá tehetnek. A következő útmutató segít eloszlatni a síkosító használata körül kialakult félelmeket és lehetővé teszi, hogy felfedezzük, milyen szórakoztató a szex a kis tubusokban kapható kényeztető zselék használatával. Az alábbiakban bemutatjuk a különböző technikákat, illetve adunk néhány tippet, hogy megmutassuk, hogyan vonhatjuk be az ízesített síkosítókat és kényeztető zseléket a hálószobai játékokba.

Ízteszt

Minden termék esetében fontos, hogy kitaláljuk, mi az, ami működik számunkra és mi az, ami nem. Teszteljük hát a termékskálát, hogy megtaláljuk azt a terméket, amelyik a legjobban ízlik számunkra. A ízesített zseléknél, szemben a többi síkosítóval, az előjátékon van a hangsúly. Egyesek számára az orális szexet még élvezetesebbé teheti egy új íz, míg mások számára az egész együttlétet még magasabb szintre emeli. Néhány síkosító a bizsergő érzést is növelheti, ezáltal az új érzéseket sokkal felfokozottabban élhetjük meg.

Dobjuk fel a szexet

A síkosító használatához csavarjuk le a tubus tetejét és nyomjunk belőle az ujjainkra egy kisebb adagot. Majd kenjük fel magunkra vagy a partnerünk testére, jóformán bárhová, ahol ki szeretnénk próbálni. Először a test felső részeire kenjük, mint például a mellkasra, mellekre vagy a nyelvünkre (legyünk tisztában azzal, hogy mit fogunk később megízlelni), mielőtt lejjebb mennénk. Innentől ez az egész ügy már csak arról szól, hogy ki a főnök, és milyen előjáték van terítéken. 

Dupla csokis síkosító

KÉNYEZTETŐ ZSELÉ: TÖBB, MINT SÍKOSÍTÓ

A síkosítók és kényeztető zselék számos módon jobbá tehetik a szexet. Használatukkal csökken a súrlódás, azaz mindent egy kicsivel csúszósabbá, ugyanakkor sokkal szórakoztatóbbá tesznek. A szexuális gerjedelem és azon érzések együttese, amit néhány kényeztető zselé nyújt (fűtő, hűtő vagy bizsergető) valóban fellendítik az izgalmat a játék idejére. 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux