Ugrás a tartalomra
x

Steiner Kristófék és a hazai drag királynői hozzák el az év LMBTQ-buliját a Budapest Parkba

Még tavaly indította útjára önálló LMBTQ bulisorozatát a Budapest Park: a Ludus névre hallgató péntek esti bulik pedig bizonyították, hogy bőven van igény az eseményre. Ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy LP régóta várt visszatérő koncertje után emelik a tétet, és az egész Park területére, több tánctéren átívelve készülnek különleges, nagyszabású show-val, a jegybevétel egy részéből pedig a Szivárványcsaládokért Alapítvány és a Háttér Társaság munkáját is támogatják.

Szeptember 24-én kora este a különleges orgánumával, egyedi hangulatú popdalaival és persze védjegyének számító ukulelés hangszerelésével sikeressé vált, az LMBTQ körökben igazi ikonnak számító LP áll a Budapest Park színpadára.

LP, a karizmatikus énekesnő kivételes tehetség – erről tesz tanúbizonyságot az, hogy olyan előadóknak írt dalokat, mint Cher, Rihanna, a Backstreet Boys, Rita Ora vagy Christina Aguilera. Néhány korábbi próbálkozás után egy fájdalmas szakítás élményét öntötte dalokba, és megszületett az azonnal a rádiós – és lemezeladási listákat meghódító, áttörést hozó Lost On You című lemez, amit 2018-ban egy újabb, Heart To Mouth című anyag követett. A különleges orgánumával, egyedi hangulatú popdalaival és persze védjegyének számító ukulelés hangszerelésével sikeressé vált LP visszatér a Budapest Park színpadára, ezt pedig egy több tánctéren átívelő, színes zenei csemegéket és a legjobb hazai drag queeneket felvonultató Ludus XXL buli követi majd.

 

Az afterpartyra váltott belépővel ráadásul két, kiemelten fontos szervezetet is támogathatsz: a Szivárványcsaládokért Alapítvány célja, hogy a magyarországi alternatív családokban élő LMBTQ szülőknek és gyermekeiknek pszichológiai, közösségi és jogi segítséget nyújtson, valamint társadalmi szinten javítsák e családok megítélését és lehetőségeit. A jegybevétel egy másik része pedig Magyarország legnagyobb és legrégebbi, jelenleg is működő LMBTQI civil szervezete, a Háttér Társaság munkáját segíti.

Amellett, hogy jegyvásárlással valóban jó célokat támogathatsz, az egész éjszakás mulatság is emlékezetes programnak ígérkezik.

Két igazi szupersztár díva, Britney Spears és Beyoncé Knowles is idén ünnepli a negyedik X-et, ezért a Nagytánctéren 22 órától őket ünnepelhetjük, majd a popslágerparádét Steiner Kristóf és Nimrod Dagan folytatja fergeteges DJ-szettjével.

Mindeközben a Retrokert helyszínen időutazásra invitál a Slay csapata, akik a ‘90-es és ‘00-es pop világába repítenek el minket, őket pedig a jövő drag queen üstököseit felvonultató Drag Queen Hungary műsora követi majd. A Ludus bulikon már megszokott Hoppá helyszínen DJ Zsolo szolgáltatja a zenét a Flam színeiben, a Dzsungelbe pedig Magyarország egyetlen LMBTQ magazinja, a Humen hozza a hangulatot DJ Imrik tolmácsolásában.

Ha ez nem lenne elég, az este házigazdái pedig az ország legjobb drag queenjei lesznek.

Elő tehát a szivárványzászlókkal, és irány szeptember 24-én a Budapest Park! LP koncertjeggyel az esemény ingyenesen látogatható, a Ludus XXL négy tánctéren zajló bulijára külön jegyet ide kattintva tudtok váltani.

www.phenomenon.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux