Ugrás a tartalomra
x

Méretes pofont adott a logikának a kormányzati propagandaközpont

Két párt és egy civil szervezet a Kúriához fordult a kormány által kezdeményezett referendum miatt, erre jött most reakció.

Mint megírtuk, a Kúriához fordult hétfőn a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a Momentum Mozgalom, majd a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) is a kormány kezdeményezte homofób népszavazás miatt.

Zömmel azzal érveltek, hogy a népszavazás mint intézmény nem arról szól, hogy az emberek ideológiákról döntsenek, pláne, hogy a népszavazás kérdéseiről már döntött az Országgyűlés (a referendum azért kell Orbán Viktornak alapvetően, hogy a homofób pedofiltörvény miatt indult uniós kötelezettségszegési eljárásban valamit felmutathasson az EU felé). A népszavazás kérdései sem egyértelműek, sok esetén nem tudni, az igenek vagy nemek győzelme esetén mit kellene tennie a parlamentnek, más kérdések pedig ellentétesek nemzetközi egyezményekkel.

Mindenesetre nem siette el a reagálást a Kormányzati Tájékoztatási Központ, ami a szokásos panelekkel megírta, hogy szerintük a baloldal be akarja engedni az „LMBTQ-propagandát” az óvodákba és iskolákba. Minthogy a gyermekvédelminek nevezett népszavazás és a homofób pedofiltörvény előtt is kifejezetten ritka volt a fent említett propaganda, ráadásul a fenti három szervezet nem mondott olyat, hogy ennek beengedésére készül, elég érdekes logikai csavar a kormányzati okfejtés. Lássuk szó szerint!

A baloldal világossá tette, hogy be akarja engedni az LMBTQ propagandát az óvodákba és iskolákba.

"Azzal, hogy a baloldali pártok és szervezetek megtámadták a gyermekvédelmi népszavazásra irányuló kezdeményezést, elismerték, hogy mindannyian támogatják az LMBTQ propaganda bejutását a magyar óvodákba és iskolákba. A kormány ezért még inkább kiáll a gyermekvédelmi népszavazás mellett. Valós a veszély, hogy a baloldal hazánkban is teret akar adni a gyermekeket célzó LMBTQ propagandának. Európában elsőként a magyarok dönthetnek majd arról, hogy kik szólhatnak bele a gyermekek szexuális nevelésébe."

 

www.24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux