Ugrás a tartalomra
x

Hoffmann Rózsa: A nemzetközileg erősödő LMBTQ-propaganda olyan világnézetet jelenít meg, amely idegen a magyar nép szellemiségétől

A volt államtitkár szerint a szexuális felvilágosításra szükség van az iskolákban, de csak 14 éves kor után.

„Az iskolákban semmilyen helye nincs az LMBTQ- vagy egyéb, politikai célzatú propagandának. Nem megengedhető, hogy a propagandisztikus céllal megjelenő, önmagukat NGO-nak nevező szervezetek „érzékenyítsenek” a közoktatási intézményekben, pláne az óvodákban” – mondta a Magyar Nemzetnek Hoffmann Rózsa.

A második Orbán-kormány köznevelésért felelős államtitkára szerint „a szexuális felvilágosításra szükség van az iskolákban, de csak 14 éves kor után, amikor biológiailag és szellemileg is elég éretté válnak a gyermekek”.

Arról is beszélt, hogy "a szexuális felvilágosítás azért is nagyon kényes, sok körültekintést igénylő kérdés, mert ennek során azt is szem előtt kell tartani, hogy a gyermek olyan környezetben és értékrend szerint nőjön fel, ami az életet és a haza javát szolgálja az egyéni boldogulásuk mellett”.

Szerinte „a nemzetközileg egyre erősödő LMBTQ-propaganda olyan világnézetet jelenít meg, amely idegen a magyar nép többségének szellemiségétől, törekvéseitől és alkotmányától”. Hozzátette: „a magyarok túlnyomó többsége hagyományos értékeket és világszemléletet tart magáénak. Ez nem jelenti azt, hogy az ettől eltérő nézeteket nem kell elfogadni, ám azoknak nincs helye az oktatásban”.

 

hvg.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux