Ugrás a tartalomra
x

Kocsis Máté úgy tudja, a gyerekek érzékenyítése már önmagában pedofília

A Pride pedig kereszténygyalázás

A gyerekek toleranciára nevelése már önmagában ped0fília Kocsis Máté szerint,legalábbis nem igazán lehet máshogyan értelmezni azt az interjút, amit a Fideszfrakcióvezetője a Mandinernek adott.

Kocsis elmondta a lapnak, hogy szerinte még van tennivaló a gyermekvédelem terén, ennek érdekében a pedofilok kémiai kasztrációjának bevezetését sem zárják ki.

A frakcióvezető szólt a Pride-ról is, ami szerinte nem a szexuális szabadság melletti kiállásról vagy esetleg a devianciák elfogadtatásáról szól, hanem durva provokáció.
Hangsúlyozta, hogy a Fidesz-frakcióban nincs olyan ember, aki szeretne a Pride-onrészt venni. Úgy véli, hogy az LMBTQ-közösség nem a kisebbséget védi, hanem a többséget támadja. Kocsis szerint ez egyszerre kereszténygyalázás, a magyar nemzeti identitás kigúnyolása,gyűlöletkeltés, kormánypárti politikusok iparszerű sértegetése, és szélsőséges liberális propaganda valamiféle vélt szabadságjog mögé bújva.
Szerinte a melegellenes törvénnyel kapcsolatban felmerült kritikák sunyik,miszerint nem is létezik itthon az, ami ellen a törvényt hozták.

“Maradjunk annyiban, nem is akartuk megvárni, hogy elterjedjen” — fogalmazott. Hozzátette, hogy a gyerekek érzékenyítése már önmagában pedofília, majd elmondta a szokásos kormánymantrát arról, hogy a gyermek szexuális nevelése a szülő joga.

A Pegasus-botrányról azt mondta: a baloldali politikusok túl sok lövöldözős kémfilmet néznek.

“Ennek a fantáziálásnak ( az újságírók megfigyelésének) annyi alapja van, mint hogy csipet ültetnek az emberekbe az oltásokkal” — mondta. 
Az Unióval kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy lesz még jobboldali reneszánsz Európában, Magyarországnak pedig mindig is Európában van a helye, amit most épp uniónak hívnak.

www.nyugatifeny.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux