Ugrás a tartalomra
x

Beért Orbán vetése: a szivárványos zászlókat úgy üldözik Pesten, mint egykor a zsidókat

A lakosság feljelenti, ha meleget vagy meleggyanús férfit vagy nőt látott, rendőrt hívnak, ha valakiről feltételezik a megjelenése alapján, hogy homoszexuális. Leszállítják a buszról. A “buzikérdés” végső megoldását követelik, mert a melegek jelenléte már kibírhatatlan. Egyébként példás családi életet élő “keresztény családok” követelik a rendőri védelmet, mert meleget láttak az utcában, és féltik a gyerekeiket tőlük. Az utcán igazoltatnak, esetleg keresztlevéllel vagy egyházi igazolással kell igazolni, hogy az igazoltatott személy nem meleg. Sajnos, vidéken egy-két embert agyonvernek.

Orbán állama immár nemcsak fasiszta, hanem náci állam. Ugyanúgy szítják a gyűlöletet a homoszexuálisok ellen, mint ahogy a nácik tették a zsidók (és a homoszexuálisok) ellen. Elfelejtődik az, hogy ez nem volt se kérdés, se probléma a homofób törvényig. Az Orbán-rezsim “tehetetlenül” tárja szét a kezét, hogy ez a magyar lakosság spontán ellenállása a “meleg propagandával” szemben, s az emberek csupán a gyermekeiket védik. Magyarországnak joga van “kereszténynek” lenni, amibe nem fér bele a homoszexualitás. Előre mondjuk: minden erőszakért Orbán a felelős.

Esetleg indítanak “nemzeti konzultációt” arról, hogy akarják-e a válaszolók, hogy homoszexuálisok megrontsák és meleggé tegyék a gyereküket, esetleg elrabolják őket, és átneveljék őket melegnek. “Egyesek úgy gondolják, hogy a melegeknek meg kellene engedni, hogy homoszexuálisok bármilyen pozíciót betöltsenek, míg mások úgy gondolják, hogy a homoszexuálisok diszkriminálni fogják a nem melegeket, elveszik a heteroszexuálisok állását, aki nem engedelmeskedik, azt homoszexuális aktusra kényszerítik. Ön szerint meg kell engedni, hogy pozícióba jussanak vagy nem?”

Tegnap a menekültek, ma a melegek. Holnap ki? Nem kéne ezt a rohadék, mocskos fasiszta, náci bandát, közönséges bűnszervezetet, amely egymás ellen uszítja a magyarokat, elkergetni és végre bíróság elé állítani? Nem kéne az álellenzéki bohócok helyett igazi ellenzéket létrehozni? Vagy kezdődik minden elölről? Amikor a menekülteket üldözték, csendben maradtam, mert nem voltam menekült. Amikor a melegeket üldözték, csendben maradtam, mert nem voltam meleg. Amikor a zsidókat üldözték (ők lehetnek a következők, csak Sorost kell a fajtája nevén nevezni), csendben maradtam, mert nem voltam zsidó. Amikorra engem üldöztek, nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna.

Bárkire sor kerülhet. Idő kérdése, mikor kire mutatnak rá ezek a nácik. A gyűlölet megállíthatatlan, ha nem ütközik ellenállásba. Minden erkélyre tegyenek a budapestiek szivárvány zászlót.

 

nepszava.us

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux