Ugrás a tartalomra
x

Kiborult a nő egy szivárványos gyerekpóló miatt a Facebookon, azóta rommá kommentelik a posztjait melegjogi képekkel

Nem nagyon lehet Magyarország jelenlegi lelkiállapotát jobban leírni annál a mikrosztorinál, ami a Facebookon történik éppen.

Az egész egy vidéki város lángososának és palacsintázójának posztjával kezdődött még június végén (mivel sem reklámozni nem akarunk, sem különböző jogsértéseket nem követnénk el, így sok kép- és névkitakarás, valamint meg nem nevezés jön majd, de ez a történet érthetőségét nem csorbítja).

Szóval a lángosos kitett egy reklámképet két gyerekről. Az egyik gyereken My Little Pony-póló volt, a hozzá tartozó szivárvánnyal.

Ekkor jött a mindenhol homoszexuálisokat vizionáló középkorú nő, és nagybetűkkel, azaz ordítva tette közzé az álláspontját A FELFESTETT BUZIS SZARRÓL.

Nem talált túl lelkes fogadtatásra, még maga a lángosozó is bekommentelte valakinek a válaszára reagálva, hogy nem fog hiányozni a vásárló.

Vége? Dehogy van vége! Onnantól kezdve a szivárványos gyerekpólón felháborodó nőnek a privát posztjait rendre rommá kommentelik egyesek valami szivárványos dologgal, Love is Love és egyéb, a homoszexualitás elfogadásáról szóló képpel-giffel. A legutóbbi posztja alatti kommentszekció például így néz ki:

Ha esetleg valaki nem lenne képben, és nem nagyon olvasna közéleti híreket: az egész LMBTQ-téma egy melegellenessé eltérített, eredetileg pedofilellenes törvényszigorítással kezdődött, Éppen június vége felé pörgött fel igazán ez a dolog, mi is sokat írtunk róla, ez például egy kerek összefoglalója az egész ügynek.

Az EU éppen ma, ennek a posztnak a napján indított kötelezettségszegési eljárást emiatt.

 

telex.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux