Ugrás a tartalomra
x

Szivárványokkal trollkodják szét Orbán és Szijjártó Instagram-oldalát

Szijjártó Péter megérkezett Luxemburgba, és jó szokásához híven ezt meg is osztotta az Instagram-oldalán. Amikor a külügyminisztert a pedofiltörvényhez kapcsolódó melegellenes törénymódosításokról kérdezték, azt mondta, hogy a törvény semmilyen közösség ellen nem szól, és kizárólag a pedofilok ellen született.

„A törvény sehogyan nem rendelkezik a felnőttek szexuális orientációjáról” – tette hozzá, és megjegyezte, hogy szerinte előbb el kellene olvasni a törvényt, és utána kellene kritikát megfogalmazni. 

Ez valószínűleg nem mindenkinek a tetszését nyerte el, ugyanis a luxemburgi útról szóló Instagram-poszt alatt egyfajta demonstráció kezdődött meg, ugyanis a kommentelők szivárványszínű zászlókat és szivárványos emojikat osztottak meg. Szerda délutánra 25 ezernél is több szivárványt küldtek a bejegyzéshez a múlt héten elfogadott pedofiltörvénytörvény módosítója miatti tiltakozásként.

A lap arról is ír, hogy a bejegyzéshez Mads Hansen, az egykori norvég futballista is küldött szivárványt. 

Hasonlóan járt egyébként Orbán Viktor miniszterelnök is, akinek a szurkolásról szóló posztját szórták tele szivárványos emojikkal és zászlókkal a kommentelők.

www.index.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux