Ugrás a tartalomra
x

Orbán fia a magyarországi és európai melegházasság kérdéséről írta a szakdolgozatát

Orbán Gáspár  jogász a Puskás Akadémia FC volt középpályás labdarúgója, a Felház nevű karizmatikus keresztény mozgalom volt vezetője, jelenleg szerződéses katona, Orbán Viktor miniszterelnök fia.

Ennél azonban sokkal érdekesebb a szakdolgozata, amelynek címe nem más mint az, hogy:

A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában : az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai

A szakdolgozatot online nem lehet elérni, csupán annyit tudunk róla, hogy Nagypál Szabolcs közreműködésével készült. A jogász, teológus és bölcsész, az MCC Jogi Iskola vezetője.

Az Iskolán belül a Jog és Társadalom Műhely vezetőjeként három fő projektje a Kereszténység és Emberi jogok, a Vallás és Társadalom, valamint a Film és Társadalom. - olvasható a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány adatlapján.

A Stern riportere még februárban megkérdezhette a miniszterelnököt arról, hogy mi lenne, ha valamelyik gyereke azzal a vallomással fordulna hozzá, hogy meleg. Orbán válaszából kiérezhető valamifajta megkönnyebbülés:

Nagy próbatétel lenne, de ettől eddig a Jóisten megkímélt. A feleségem és én a gyermekeinket természetesen mindig szeretnénk, a hajlamaiktól teljesen függetlenül.

www.propeller.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux