Ugrás a tartalomra
x

Orbán: A szülők joggal várják el, hogy a gyerekek által használt felületeken ne legyen homoszexualitás

A miniszterelnök arról is írt, hogy a liberálisok diplomás kommunisták, és hogy a magyar társadalom az egyéni szabadság és a tolerancia mellett leginkább elkötelezett európai népek közé tartozik.
Egy horvát hetilapnak adott interjúja után Orbán Viktor a csütörtökön kiadott, tizedik szamizdatjában is foglalkozott a héten megszavazott, homofób elemekkel tarkított pedofiltörvénnyel.

A magyar kormányfő azt írta, hogy az új magyar törvény semmilyen magasztos eszmébe vagy európai jogszabályba nem ütközik. Az új magyar törvény csak világosan rögzíti, hogy a gyermekek szexuális neveléséről kizárólag a szülő dönthet. Az iskolai nevelés nem állhat ellentétben a szülő akaratával, az legfeljebb csak kiegészítő lehet, formáját és tartalmát pontosan meg kell határozni, és a szülők egyetértéséhez kell kötni.

Orbán szerint a „a pedofilokat radikálisan büntető, a gyermekeinket pedig radikálisan védelmező új törvények miatt verik félre az európai harangokat” és hozzátette, hogy a „világ proletárjai egyesüljetek” után a „világ liberálisai egyesüljetek” lett a jelszó, ami azt a „közép-európai meggyőződést” is erősíti, hogy „ma a liberális voltaképpen diplomás kommunista”. A miniszterelnök szerint „a mostani baloldali kampány Magyarország ellen újabb bizonyíték arra, hogy ma a baloldal a szabadság ellensége, mert szólásszabadság helyett általuk definiált politikai korrektséget, véleménypluralizmus helyett pedig véleményhegemóniát akarnak a maguk számára”.

A szülők joggal várják el azt is, hogy olyan felületeken, amelyeket gyermekeink korlátozás nélkül használnak, se pornográfia, se öncélú szexualitás, se homoszexualitás, se nemváltoztató programok ne legyenek elérhetőek. Ezeket a korlátozásokat is sebészi pontossággal meg kell határozni.

A miniszterelnök írásában kihangsúlyozta, hogy a törvény nem vonatkozik a 18 év feletti felnőttek életére, szexuális szokásaira, sem az ő saját, felnőtt nyilvánosságukra.

Magyarországon senki sem szól bele abba, hogy a felnőttek miként élnek. Felfogásunk szerint a felnőtt szabad embernek nem valamiféle világi hatóság előtt kell számot adnia az életéről, hanem a Jóisten ítélőszéke előtt, ha annak eljön az ideje.

Orbán Viktor állítja, „magyar szabadság nemcsak a politikai szabadságot, választást, szólás-, gyülekezési és egyesülési szabadságot jelent, hanem jogot, hogy saját belátásunk szerint védjük a családjainkat, és neveljük a gyermekeinket. Törvényünk méltó folytatása az európai szabadsághagyományoknak” – zárta írását, előtte azonban megjegyezte:

A magyar társadalom európai kontextusban az egyéni szabadság és a tolerancia mellett leginkább elkötelezett európai népek közé tartozik. Ennek okai a kulturális hagyományainkban, a keresztény szabadságban, a nemzeti szabadságért vívott harcokban és a kommunizmus és a kommunista önkény mély megvetésében gyökereznek.

www.24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux