Ugrás a tartalomra
x

Kardos József: Orbán Viktornak magánemberként nincs problémája a melegekkel

„2-3 államtitkárról is tudom, hogy meleg, és kettős életet él” – mondta Kardos József. A volt Fidesz-alapító arról is beszélt, hogy Orbán Viktornak a magánéletben semmi baja sincs a melegekkel.
Kardos József a Blikknek nyilatkozott Szájer József ügyével kapcsolatban. Mint mondta: „Nagyon jól tudta Orbán és mindenki a Fideszben, hogy Szájer Józsefnek milyen irányultsága van, és őt így fogadták el. Ez nem volt probléma, csak ne derüljön ki. A probléma az lett, hogy ez kiderült.” 

Hangsúlyozta ugyanakkor: nekik ezzel a kérdéssel magánemberként nem volt, és meglátása szerint a mai napig nincsen problémájuk. Hozzátette: a mai napig vannak kettős életet élő, magas pozíciót betöltő fideszesek, akik most asszisztálnak a szexuális másságot a pedofíliával összemosó törvényhez.

"Sokan vannak a Fideszben, akik viszik a maguk keresztjét. 2-3 államtitkárról is tudom, hogy meleg, és kettős életet él. A melegek között sokan pletykásak, ha valaki hazugságban éli le az életét, az előbb-utóbb úgyis kiderül" – fogalmazott Kardos József.

Kardos korábban a Partizánnak is nyilatkozott. Itt részletezte, hogy az 1990-es választások előtt Szájer József kampányfőnöke volt, később pedig Szájer személyi titkára lett, majd arról is beszélt, hogy a politikus házassága nem alibi volt. 

"Egy dolgot mindenképpen fontos megjegyezni: hogy ő nem csapta be a családját. A családja tudott erről. Ez nem arról szólt, hogy ő bárki háta mögött kettős életet élne. Ő a nagy nyilvánosság előtt élt kettős életet"– vázolta. 

A volt Fidesz-alapító korábban Orbán Viktornak is nyílt levelet írt arról, amelyben úgy fogalmazott: a miniszterelnök erkölcsileg megbukott. 

www.index.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux