Ugrás a tartalomra
x

A magyar QAnon: a pedofíliát összemossák a homoszexuálisokkal, hogy a melegjogokat védő ellenzéket is velük azonosítsák

Minden diktatúra butításra és hazugságra épül, amelyek logikája és forgatókönyve mindig ugyanaz. A különbség annyi, hogy a támogatás megszerzéséhez egyre nagyobbakat kell hazudni. Orbán a menekültekről szóló hazugságait összekötötte azokkal, akik védték a menekültjogokat, és annak kapcsán civilellenes törvényt hozott. Azzal vádolta a menekültek jogait védőket, hogy ők szervezik az “illegális migrációt” (a törvénytelenséget a menekültekkel összemosva), és idegen érdekeket szolgálnak.

Ugyanez a forgatókönyv látszik a pedofilellenes törvény kapcsán. Ki ne ítélné el a pedofilokat, akik védtelen és kiszolgáltatott gyerekeket rontanak meg? A pedofília bűncselekmény, és mindenki a lehető legnagyobb mértékben elítéli. Kivéve, ha fideszes csinálja, mert akkor könnyen megúszhatja. Ennek ellenére a Fidesz a választási kapány egyik témájává tette, amiről nem lehetett tudni azt, hogyan működik majd, mert az ellenzék ugyanolyan határozottan ítéli el, és a pedofíliát senki nem védelmezi. Nem kellett sokáig várni arra, amíg kiderült, hogyan lesz a demokratákból pedofil.

A Fidesz a pedofilellenes törvényjavaslatba homoszexuálisok elleni korlátozásokat épít be, amivel összemossa a pedofíliát a homoszexualitással. Arról lehet vitatkozni, hogy szexuális felvilágosítást mikor, hány éves korban, milyen tartalommal kell végezni, annak hogyan és milyen mértékben legyen része a homoszexualitásról való információk átadása, de annak semmi köze a pedofíliáról szóló törvényjavaslathoz, mert ezzel egyértelműen arra utalnak, hogy a pedofília és a homoszexualitás összetartozik. Ez minden szempontból hazugság és a legaljasabb összecsúsztatás.

A szándék abból ismerhető fel, hogy a gyerekek felé irányuló heteroszexuális felvilágosításról nincs szó, mintha a pedofília a homoszexualitáshoz tartozna, annak része lenne vagy azonos lenne azzal. Miközben a kettőnek semmi köze egymáshoz, a pedofília nemi irányultságtól független abnormális szexuális vonzódás a gyerekekhez, és semmi köze ahhoz, hogy kinek milyen a szexuális irányultsága. Az összemosás azt a célt szolgálja, hogy a homoszexualitást és a homoszexuálisokat a pedofilokkal összemossák, azonosítsák, és velük szemben gyűlöletet gerjesszenek.

Ez azonban csak az első lépcső, mert az igazi cél az, hogy a liberális demokratákat, akik tiszteletben tartják a melegjogokat és védelmezik homoszexuálisok jogait a kirekesztéssel szemben, szintén beletolják a pedofília védelmezői közé. Mert ha a pedofilok a melegek, akkor a melegjogvédők a pedofilokat és a pedofíliát védik. Az emberi jogvédők ugyanolyan aberráltak, mint a pedofilok, aki a liberális demokratákra, a “keresztény” Orbán ellenfeleire szavaz, az a pedofíliára szavaz.

Orbán pedig a legnagyobb keresztény, aki a keresztény értékeket védi. Így működik a goebbelsi propaganda. Miközben a melegjogoknak semmi közük a pedofíliához,a  diszkriminációmentesség nem a pedofilokat védi. De Orbán ezt összemossa a magyarok fejében. Aki nem fasiszta, az pedofil. Miközben a Fidesz adta most a nevelőszülői hálózatot a katolikus egyház kezébe. Ebben csak az a különös, hogy a nevelőotthonokban és a nevelőszülők egy részénél nevelkedő gyerekek vannak leginkább kitéve szexuális bántalmazásnak, a katolikus egyházban pedig tömegesek a pedofil papok által ekövetett visszaélések.

A Fidesz egyik oldalról pedofil törvényt készít, amelynek valódi célja láthatóan a homoszexuálitás kriminalizálása és a pedofiliával való összemosása kampánycélokból, másik oldalon pedig rábízza a kecskére a káposztát, összekapcsolja a legtöbb pedofil bűncselekményt elkövető szervezetet a legkiszolgáltatottabb helyzetben levő gyerekekkel. A Fidesz semmit nem tett azért, hogy a katolikus egyház Magyarországon se leplezze a pedofil bűncselekményeket, pedig ez lehetett volna a pedofíliaellenes fellépés egyik legfontosabb lépése.

De a Fideszt ezúttal sem az érdekli, hogy a gyerekeket megmentse. Ez a párt még semmit nem tett tiszta szándékból. Nyilvánvaló, hogy a pedofília témáját az amerikai elnökválasztási kampányból vették át, méghozzá a QAnon összeesküvés-elméletből, amely szerint a demokraták és a liberálisok egy pedofil-sátánista hálózatot működtetnek, és ezek ellen harcol Trump. Ennek magyar földbe való átültetése a pedofiltörvény és annak kiterjesztése és összemosása a homoszexualitással és a melegjogok védelmével, végső soron az ellenzékkel.

A képlet világos: a harc a gyermekekért zajlik, egyik oldalon áll Orbán, aki megmenti a gyerekeket, a másik odalon az ellenzéke, akik a pedofíliát és a pedofilokat (értsd: a melegeket) védik. Nem nehéz választani. Szavazz Orbánra, a gyermekek keresztény védelmezőjére. Aki nem fasiszta, nem homofób, az mind pedofil. Ez a választás (egyik) tétje. Goebbels elégedett lenne. Még beleszőné a tudjukkiket is, de azokat már nem is kell, azt Magyarországon már mindenki beleérti.

Igazi fasiszta és náci tempó.

 

www.nepszava.us

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux