Ugrás a tartalomra
x

Megvált a Spíler TV Hrutka Jánostól, miután pár hete kiállt Gulácsi Péter mellett

A Spíler TV szakértője, Hrutka János a Bajnokok Ligája legfontosabb mérkőzésein már nem lesz ott a csatornánál. A 24-szeres magyar válogatott védő éveken keresztül segítette a közvetítéseket, és maga számolt be arról, hogy ez az utazás most véget ért. Nagyon élvezte, de véget ért.

" „It’s time to say goodbye.”

16:30 - Meglepődve olvasta az ember az előre borítékolhatót, másodpercek alatt árasztotta el a közösségi felületeket a családügyekért felelős rövid, de egyértelmű üzenete.
17:14 - A cikkek, reakciók olvasása közben a képernyő széle kékre vált - Önnek új üzenete érkezett:
„Lenne időd holnap személyesen összefutni?”

Összefutottunk.
Fél órát töltöttem a szobában, majd teljes vállszélességgel, a maszk alatt mosolyogva léptem ki a főszerkesztői iroda ajtaján. Örömmel, mert hiszek abban, hogy semmi sem állandó. Minden változik és a legjobban működő gépsorok életében is eljöhet az idő, amikor cserélni kell a fogaskerekeket.
Boldog voltam, mert az elmúlt három és fél évben egy olyan folyamat részese, aktív szereplője lehettem, mely értéket teremtett. A Spíler TV folyamatosan fejlődve egy olyan csapattá vált, mely a legkritikusabb hangok által is a legjobb teljesítményt, szolgáltatást nyújtotta, nyújtja. Ebben a tökéletes felé húzó rendszerben lehettem arca az angol FA kupának, a Premier League-nek, szakérthettem az El Clasico-kat, kiválasztottja voltam az Aranycsapat zsenialitását bemutató 6:3-as produkciónak és nem utolsó sorban Fehér Csabival és Gundel Takács Gábor hivatalos oldala-val a futball topterméke, az UEFA Champions League is általunk lett a képernyőre tűzve. Ezen feladatok külön-külön is a szakma csúcsát jelentik, így együtt viszont…
A fent leírtakból fakadóan pedig csak egy érzés lehet, mely elönti ilyenkor az ember szívét, ez pedig a hála. Ezúton szeretném megköszönni a bizalmat Hetthéssy Zoltánnak, Bán Tibinek és a többi szerkesztőnek, hogy bíztak bennem, lehetőséget adtak arra, hogy életem ezen szegmensében is a csúcs felé indulhassak, hogy ezt a hegyet is meghódíthassam. Ugyanilyen meleg szívvel tudok azokra az emberekre is gondolni, akik nem láthatóak, de a mi „pályán” mutatott teljesítményünk mit sem érne az ő szaktudásuk, elhivatottságuk, odaadásuk és munkájuk nélkül. Hatalmas köszönet ezért a vezérlőbe, a stúdióba és az irodákba is.

Az elmúlt hónapokban számtalan privát visszajelzést kaptam, az előző nonverbális jeleken túl többen írásban és szóban is megnyilvánultak felém. Próbáltam mindig a helyén kezelni ezeket a reakciókat, szubjektív álláspontokat, de hatalmas töltést és plusz energiát adott, amikor sokak a legjobbnak tituláltak szakterületemen. A számtalan focival töltött óra, a saját statisztikák, az egyéni, csatornát is erősítő, építő megjelenések, grafikák, pozitív kommunikáció meghozták a befektetett munka gyümölcsét. A csatornával együtt fejlődni, építeni egymást egy gyönyörű utazás állomásai voltak.

Az utazások azonban véget érnek, örömmel nézegetjük a képeket, büszkén emlékezünk pillanatokra, meleg szívvel gondolunk kialakult barátságokra, a megismert kivételes emberekre. Aztán lassít a vonat, berakjuk a hátizsákba a könyvet, a kulacsot, az emlékeket és odasétálunk az ajtóhoz, hogy a csikorgó vashang megszűntét követően széles mosollyal léphessünk a peronra.

Köszönöm szépen Spíler TV ezt a felejthetetlen utazást, köszönöm, hogy felületet biztosítottatok a szárnyalásra, hogy a tapasztalatokat, az állandó küzdeni tudást, a fel nem adást, a pozitív szemléletet átadhattam a fiatalabb generáció számára is az akadémiai előadásaim során. Fontos mérföldkő volt mind. A mi családügyeink mindig harmóniát sugároztak.

„Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént.”

Kihúzott vállal, egyenes gerinccel ülök és mosolygok azóta is. Minden perce megérte!

Hétfőn pedig kezdődhet egy új utazás… arra sem jártak még sokan."

(Hrutka János facebook oldala)

„A mi családügyeink mindig harmóniát sugároztak” – írta posztjában, ami vélhetően célzás Gulácsi Péter kiállására a szivárványcsaládok mellett. Hrutka maga is kiállt a Lipcse és a válogatott kapusa mellett, a szövetségi kapitány, Marco Rossi is azt nyilatkozta, tiszteletben kell tartani a kapus véleményét.

Hrutkát kerestük, de azt válaszolta, mindent leírt, és nem szeretne megnyilvánulni ebben a kérdésben. Bejegyzésének utolsó sorai: „Kihúzott vállal, egyenes gerinccel ülök és mosolygok azóta is. Minden perce megérte.”

A Spíler TV a TV2 csoporthoz tartozik, aminek a tulajdonosa Vida József, akit Mészáros Lőrinc bizalmasaként szoktak emlegetni. A csatornától korábban egy másik szakértőt, Kele Jánost is menesztettek, mert bírálta a 2Rule márkát, ami szintén Mészároshoz köthető.

Hrutka pályafutásáról, emlékezetes szabadrúgásgóljairól ebben a cikkben írtunk, hogyan lett német bajnok a Kaiserslauternnel. Akkor is szóba került Gulácsi Péter.

www.telex.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux