Ugrás a tartalomra
x

A 130 kilós amerikai transznemű pankrátor bejelentette: első nőnapját ünnepelte

Korábban az Origo is beszámolt Tyler Reksről, arról a 130 kilós férfi pankrátorról, aki február elején jelentette be közösségi oldalán, hogy ő valójában nő, és Gabbi Tuft a neve. Reks most nőnap alkalmából is közzétett egy üzenetet, amelyben kifejtette, hogy elmondhatatlan büszkeséggel tölti el, hogy életében először nőként ünnepelheti meg ezt a napot.

Tyler Reksszel és feleségével egy hónappal ezelőtt készített interjút Billy Bush amerikai újságíró, amelyen a most már Gabbi Tuft néven ismert pankrátor parókában és kisminkelve jelent meg. Az interjú során elárulta, hogy addig nagyjából 15 ember tudott a „titkáról", közöttük a felesége is. Eddig életük napi rutinját képezte, hogy amikor kilencéves kislányuk aludni ment,
Tyler, azaz most már Gabi,női ruhákba öltözött felesége tudtával.

 

A házaspár beszámolt arról is, hogy már nincsenek "olyan viszonyban" feleségével, mivel ő nem szereti a nőket, és egy férfihoz ment hozzá, így a most kialakult szituáció meglehetősen kellemetlenül érintette a kapcsolatukat.

yler Reks most nőnap alkalmából posztolt egy képet Instagram-oldalára, és néhány gondolatot is megosztott hozzá. "Köszönöm minden nőnek, aki azért dolgozik, hogy változásokat hozzon számunkra, és köszönet jár mindazoknak is, akik fáradhatatlanul tesznek azért, hogy az embereket ráébresszék a nők jogaira és a nemek közötti egyenlőségre" - írta közösségi oldalán.

Elmondta azt is, hogy még sok a teendő, de lelkesedéssel tölti el, hogy ezentúl ő is kiveheti a részét a közös munkából.

"Remélem, hogy egy leszek azok közül a nők közül, akik egyengetik az útját "lánytestvéreimnek", és megteszik azokat a lépéseket, amelyeket így már nekik nem kell".

www.origo.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux