Ugrás a tartalomra
x

Bemutatták Szilvay Gergely A genderelmélet kritikája című könyvét

2018-ban Nagy-Britanniában 4400 százalékkal nőtt azoknak a tinilányoknak az aránya, akik ellenkező neműként gondolnak magukra – emelte ki a szerző a könyvbemutatón.

Megjelent Szilvay Gergely: A genderelmélet kritikája című könyve az Alapjogokért Központ gondozásában – írják az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán, ahol a könyvbemutatóból is ízelítőt kaphatunk.

A bemutatón Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter elmondta: „A nemzetközi genderlobbi útjára indított egy hódító háborút, és ez a hódító háború a mi családjainkat is veszélyezteti. A gender-ideológiával az a baj, hogy éppen azt tagadja meg, amit saját alapjának tart, a toleranciát, a másik véleményének az elfogadását” – jelentette ki a miniszter.

Novák szerint „Szilvay Gergely könyve hiánypótló. Azért hiánypótló, mert szellemi muníciót ad a kezünkbe. Akkor kapunk szellemi muníciót, amikor a nemzetközi genderlobbival szemben a józan észnek és a valódi szabadságnak kell diadalmaskodnia” – szögezte le az Alapjogokért Központ videójában.

A könyv tartalmából:

„A gender-elmélet az a huszadik század közepétől a feministák által kifejtett elképzelés, ami élesen elválasztja egymástól az ember lelkét és személyiségét a testi mivoltától, tagadja a test és a személyiség szoros kapcsolatát és azt, hogy ennek az organikus egységnek megfelelő működése, illetve rendeltetése van” – vallja Szilvay Gergely.

www.mandiner.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux