Ugrás a tartalomra
x

ABC-dallal érzékenyíti a gyerekeket a Nickelodeon

A csatorna egyik műsorában az ABC-dalban a P betűnél a Pride-ról énekeltek a gyerekeknek, és bemutattak több, az LMBTQ-közösséget képviselő zászlót is.

Azt már eddig is lehetett látni, hogy a gender ideológia nem ismer határokat, alkalom adtán a gyerekeket is érzékenyítik a meséken keresztül. Éppen ez történt most is, a Nickelodeon gyerekcsatorna Blue’s Clues című műsorában ugyanis az LMBTQ-közösséget népszerűsítették – számolt be róla a V4NA Hírügynökség.

A játékos zenés műsorban az ABC-ről tanultak a gyerekek egy dal segítségével, a P betűnél pedig a műsor készítői úgy érezték helyénvalónak, hogy a Pride szóról énekeljenek a gyerekeknek.

A P betűt úgy jellemezték, hogy az tele van a büszkeséggel (pride), ehhez pedig betették az LMBTQ-közösség több zászlóját is, például a transzneműekét és a pánszexuálisokét. A P betű szivárványszíneket is kapott, és a műsor során többször is újra bemutatták a gyerekeknek.

Nem ez az első alkalom, hogy a gyerekeket veszik célba a meséken a keresztül a gender ideológiát hirdetők. Decemberben a Cartoon Network csatorna tett közzé a közösségi oldalán több olyan képet is, amivel a névmások helyes használatára akarták felhívni a gyerekek figyelmét. A gyerekmeséket játszó csatorna szerint ránézésre nem lehet megállapítani az emberek nemét, és sokan nem csak fiúként vagy lányként azonosítják magukat.

A Disney is beállt a gender ideológia támogatásába. Amellett, hogy a Disneyland vidámparkokban időnként Pride fesztivált rendeznek, van már külön leszbikus mesehősük is.

 

mediapiac.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux