Ugrás a tartalomra
x

A koronavírus-vakcina homoszexualitást okoz – hirdeti egy népszerű rabbi

Izrael élen jár a koronavírus elleni vakcinák beadásában, de ott is van, aki inkább hisz az összeesküvés-elméletekben.
Messze Izrael a leghatékonyabb a koronavírus-vakcinák beadásában. Már az ország lakosságának több mint húsz százaléka megkapta az első oltását, sokan közülük pedig hamarosan megkapják a több mint 95 százalékos védettséget biztosító második vakcinaadagjukat is. Az országban először vezető politikusok oltatták be magukat, hogy bizonyítsák, a vakcina hatásos és biztonságos, de a rabbik, még az ultra-ortodox vallási vezetők is arra biztatják híveiket, hogy oltassák be magukat.
A közösségi médiában roppant népszerű Daniel Asor rabbi azonban másképp gondolja – írja az Israel Hayom című hírportál. Az online platformokon több tízezer követővel rendelkező, összeesküvéselmélet-hívő Asor azt hirdeti, hogy a vakcinák, csakúgy, mint az egész koronavírus-járvány egy gonosz háttérhatalom termékei.

A rabbi szerint a háttérhatalom, melynek tagjai a szabadkőművesek, az illuminátusok, Bill Gates és még sokan mások, a járvány és a védőoltások terjesztésével egy új világrendet akarnak bevezetni. Asor állítja, hogy a koronavírus-vakcinák homoszexulaitást okoznak, és a többi rabbi csak azért kampányol a beadatásuk mellett, mert a bűnszervezetként működő WHO és a gyógyszercégek hamis adatokkal átverték őket.

Az izraeli lap kiemeli, Asor állításai azért nagyon veszélyesek, mert Izraelben messze azokban az ortodox haredi közösségekben halnak meg legtöbben koronavírus-fertőzés miatt, melyekben lelkiismereti okokra hivatkozva, egyáltalán nem tartanak be semmilyen védőintézkedést.

www.24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux