Ugrás a tartalomra
x

A brüsszeli meleglobbi fertőzte meg Szájert - mondta az Orbán Viktorért rajongó bolgár politikus

Georgi Markov bolgár politikus, a helyi kormánypárt képviselője szerint Szájer József túl sok időt töltött Brüsszelben, ahol megfertőzte a homoszexualitás.

A Szabad Európa cikke szerint Markov Orbán Viktor nagy rajongója, még könyvet is írt a magyar miniszterelnökről, Az Orbán-jelenség címmel, amely magyarul is megjelent. Markov látnoknak tartja a magyar miniszterelnököt.

Markov most a bolgár közmédia BNT1 nevű tévécsatornáján beszélt a Szájer-ügyéről (a műsort itt lehet megnézni), ahol egyebek mellett azt mondta: „Szájer 2006-tól kezdve EP-képviselő, és ezt az ember megfertőzték. 14 éven át reggeltől estig a gender-elméletet, a melegházasságot, a homoszexuálisokat, biszexuálisokat, triszexuálisokat, poliszexuálisokat, transznemű embereket hallotta. Megfertőződött, elkapták. Ezért kéne az EP-képviselőknek csak egy ciklust Brüsszelben tölteniük”. Markov beszélt arról is, hogy egy barátjától azt hallotta, az Európai Parlament kávézójában „párban ülnek a férfiak, mert megfertőzte őket a gender-ideológia”.
Az interjú idézett része angol felirattal megtekinthető itt

 

Ebben a négy évvel ezelőtti szintén angol felirattal megnézhető videóban Orbán Viktort méltatja:

 

A Szájer-ügy röviden: belga újságok világították meg annak hátterét, miért mondott le váratlanul a Fidesz legtapasztaltabb európai parlamenti képviselője. A cikkekből és belga ügyészségi közleményekből kiderült, hogy egy rendőrségi rajtaütés során fülön csípték Szájer Józsefet, miközben az ereszcsatornán mászva menekült egy a Covid-szabályokat megszegve rendezett 25 fős brüsszeli orgiáról. Szájer táskájában ecstasytablettákat is találtak, ő azt állítja, nem tudja, hogyan kerültek oda, de a bulin való részvételét elismerte.

Szerdán a kormányülés előtt a Telex több kormánypárti politikust kérdezett a Szájer-ügyről, aztán megjelent egy rakás rendőr, és teljesen elzárta a sajtó elől a Karmelita bejáratát. A Fidesz közleményében kiadott egy mondatán túl a kabinet tagjai látványosan nem akartak semmit mondani a kormánypártok legismertebb európai politikusának lebukásáról. Erről videónkat alább láthatja.

 

www.telex.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux