Ugrás a tartalomra
x
""

Jennifer Lopez a transznemű unokaöccséről készített filmet "Draw with me" címmel

Draw with me (Rajzolj velem) címmel készített filmet Jennifer Lopez, amely a transznemű unokaöccse, Brendon Scholl történetét veszi górcső alá.

Nagyon személyes történetet mesél el Lopez

A genderizmus eszménye mellett egyre több színész áll ki, és vannak, akik kifejezetten gender-nonkonformistának érzik magukat. Taylor Swift énekesnő is harcol az LMBTQ-emberek érdekeiért.

Jennifer Lopez úgy veszi fel a harcot, hogy filmet készített transznemű unokaöccséről Draw with me (Rajzolj velem) címmel, írja a Design Taxi.
A színész-énekesnő Instagram-posztban osztotta meg kisfilmjének történetét, amely egy transznemű fiatalról és a családja előtti színvallásáról szól. Aki azért, hogy megbirkózzon érzéseivel, a művészet felé fordult.

"Ez a történet nagyon közel áll a szívemhez, mert egy családi eseményt mutat be" - magyarázza Lopez.
Lopez hozzátette, hogy a történet az unokaöccséről, Brendon Schollról szól. „Ez a változások és a kihívások szeretettel való elfogadásáról szól, tudva azt hogy bármikor is cselekszünk minden lehetséges”.

Filmfesztiválokon debütál az alkotás

Lopez rajongói megismerhetik Schollt, a rövid kedvcsináló videóban: „A nevem Brendon. Én a semleges nemű névmásokat használom. Nyolcadikosan éreztem úgy, hogy kimondhatom: transznemű vagyok” - mondta a Scholl.
A videóban feltűnik Scholl anyja és Lopez húga, Leslie Ann Lopez is, aki elmagyarázza, mi a különbség a nemi identitás és a szexuális orientáció között.

"A szexuális preferencia az, hogy kivel bújsz ágyba, míg a nemi identitás az, hogy ki az, aki lefekszik" -  magyarázza Lopez.

Scholl arról is beszél a filmben, hogy öngyilkossággal próbálkozott, mielőtt a művészet segítségével ki tudta fejezni azokat a dolgokat, amiket nem tudott megfogalmazni. A Draw With Me (Rajzolj velem) hamarosan debütál a világ számos filmfesztiválján.

www.contextus.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux