Ugrás a tartalomra
x

"Mi azokat is elfogadjuk, akik a szivárványos zászlókhoz vonzódnak!"

"Azok után, hogy Novák Előd vasárnap ellopta a Főpolgármesteri Hivatalra kirakott szivárványos zászlót, tegnap újra lecsapott és elvitte az újbudai önkormányzatra kirakott szivárványos zászlót is. Úgy fest, hogy Novák Előd egy egészen kicsi kisebbséghez tartozhat, azok közé, akik nem az ellenkező nemhez vagy a saját nemükhöz vonzódnak, hanem leginkább a szivárványos zászlókhoz. Arra legalábbis nehéz más magyarázatot találni, hogy Novák Elődnek már egy egész gyűjteménye lehet szivárványos zászlókból.

Mi, a Demokratikus Lendület tagjai azért mentünk ma az újbudai önkormányzathoz, hogy egy szivárványos zászlót ajándékozzunk Novák Elődnek. Nem kell ellopni több önkormányzatról, mi adunk neki egyet szívesen. Mi nagyon komolyan vesszük, hogy mindenkit elfogadunk a nemi identitására és a szexuális orientációjára való tekintet nélkül, hiszen nem ez dönti el, hogy milyen emberek vagyunk. Márpedig ha elfogadjuk azokat, akiknek az átlagostól eltérő a nemi identitásuk, esetleg a saját nemükhöz vonzódnak, akkor el kell fogadnunk azokat is, akik a szivárványos zászlókhoz vonzódnak. Szeretnénk megmutatni Novák Elődnek, hogy az elfogadás mindig sikeresebbé és erősebbé fog tenni egy közösséget, egy kerületet, egy várost vagy egy nemzetet, mint a gyűlölködés.

Lehet, hogy furcsa szokása miatt Novák Elődöt ma sokan másnak gondolják - elvégre elég kevés ember gyűjthet otthon lopott szivárványos zászlókat. Mi azt szeretnénk, ha Novák Előd megértené: nem a mássággal van a baj, hanem például a lopással. Minket soha nem fog zavarni, hogy Novák Előd rejtélyes vonzalmat érez a szivárványos zászlók iránt, az azonban igen, ha ezeket a jövőben is közintézményekről kívánja ellopni. Lopni és uszítani rossz dolog, elfogadni és önzetlenül adni viszont szép gesztus.
Reméljük Novák Előd örül majd a DEL ajándékának!"

(Demokratikus Lendület facebook oldala)
 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux