Ugrás a tartalomra
x
""

5 kínos dolog, ami veled is megtörténhet szeretkezés közben, de nem kell miatta szégyenkezned

Ironikus, de minél inkább felvilágosultak vagyunk a szexszel kapcsolatosan, minél inkább elérhetővé válik az intimitás minden apró szeglete, annál több dolog miatt fogunk aggódni. A „hétköznapi” szeretkezések azonban nem filmbeillően tökéletesek: igenis vannak bakik, hibák, kínosnak ható helyzetek, amik miatt azonban nem kell aggódnod – főleg nem szégyenkezned. Eláruljuk, melyek ezek!

Furcsa hangokat hallotok
Bár már nem éppen ismeretlen tény, hogy a pornófilmek túlnyomó többségét szinkronizálják, sokan még mindig zavarba jönnek a furcsának ható hangok miatt szex közben.

Ezek többsége inkább vicces, és nem feltétlenül kínos, ezért aztán sokkal jobban teszitek, ha vagy teljesen figyelmen kívül hagyjátok őket, vagy nevettek egyet, és mindent folytattok pontosan ugyanúgy.

Mire is gondolunk? Pl. testnyílásból távozó levegő hangjára, ami néhány pózban gyakorlatilag elkerülhetetlen, de akár köztetek is megrekedhet a levegő, ami egy szorosabb ölelés során elszökik.

Persze ide tartozik minden cuppantás, szívogatás is, ami ott és akkor zavarba ejtő lehet számodra, de elhiheted, ha az élvezetre koncentrálsz, nem a hangokra, egészen másként festenek majd a dolgok.

Gond adódik az óvszerrel
Sajnos még mindig ott tartunk, hogy sokan cikinek tartják beszélni a védekezésről, holott ez mindennél fontosabb lenne, különösen a kalandok esetében. 

Bár ezzel a hasznos eszközzel inkább az óvszert viselő fél szokott melléfogni, mivel többnyire ők helyezik fel, náluk jelentkeznek a komplikációk: elszakad, megsérül, leesik… Bőven elég, ha ő kínosan érzi magát, te ne tedd!

És persze akkor se aggódj, ha a te közreműködéseddel sült el balul a dolog.

A lényeg, hogy legyen nálatok tartalék, és ne aggódjatok az óvszer-bakik miatt, mert ezekkel mindenki találkozik.

Nem álltok készen
Mindkét félnek egyaránt kellemetlen, ha egyikőtök nem áll készen az akcióra. Férfiak esetében ez szó szerint értendő, ez minden pasi rémálma.

Persze a másik oldalról sem túl kecsegtető a dolog, mert jellemző módon ilyenkor mindenki magát hibáztatja: „talán nem vagyok elég vonzó?”. Megnyugodhatsz, nem erről van szó!

Bármelyikőtöknek van is szüksége egy kis extra „segítségre”, emiatt véletlenül sem kell rosszul éreznetek magatokat, főleg nem egy tartalmas kapcsolatban.

Egyszerűen csak beszéljétek meg, mit és hogyan szeretnétek, mire vágytok még, és persze legyetek türelemmel: az égvilágon semmi gond nincs az elnyújtott előjátékkal!

Bénáztok a pózváltással
Nem mindig és minden esetben mennek gördülékenyen a pózváltások, főleg nem akkor, ha nem régóta ismeritek egymást, vagy valami újdonságot próbáltok ki.

Bizony bármikor előfordulhat, hogy nem sikerül elsőre a behatolás pláne, ha nem kellően sikamlós a terep.

Ugyanígy megeshet, hogy egyikőtök megbotlik, lecsúszik a lába a kanapéról, vagy éppen a szőnyegen landoltok, pedig egyáltalán nem ez volt az eredeti terv. És akkor még nem is beszéltünk az extrémebb helyszínekről, vagy akár csak a fürdőszobáról… Nos, ezek azok a szituációk, amik kétségtelenül nincsenek betervezve, de attól még előfordulnak.

Ha nem ütöttétek meg magatokat, akkor marad a nevetés, esetleg egy kis feszültségoldó csikizés, mielőtt újra nekivágtok. Aggodalomra semmi ok!

Teljesen elvesztitek a fejeteket
Nos, furcsa ezt kínosnak gondolni, pedig mégis így van: egyszerűen cikinek tartjuk szex közben elveszíteni a fejünket. Tisztelet a kevés kivételnek, de sokan még ebben az intim és különleges helyzetben is elvárásoknak próbálnak megfelelni.

Szerencsés lenne, ha te is kivernéd ezt a fejedből, mert az orgazmus leggyakoribb gátló oka az, hogy fejben nem vagy jelen. Igen, tényleg tudunk furcsa arcot vágni mindannyian, amikor eljutunk a csúcsra.

Valóban tény, hogy az oda vezető úton sem vagyunk makulátlanok, és oda a belőtt séró, ha fergetegesre sikerül az együttlét.

Ennek azonban nem szégyenkezésre kellene okot adnia, mert ha annyira jó a szex, hogy teljesen elveszítitek a fejeteket tőle, akkor az inkább elismerésre méltó, semmint ciki.

 

bien.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux