Ugrás a tartalomra
x

A transznemű ideológia negatív hatásairól szóló könyvet tiltott le az Amazon

 

Letiltotta az Amazon annak a könyvnek a reklámozását, amely a transznemű ideológia fiatal nőkre gyakorolt negatív hatásáról szól.

A könyv a „Visszafordíthatatlan kár a transznemű ideológia őrületben, amely elcsábítja a lányainkat” címet kapta. Az írás arra összpontosít, hogy a transzneműek mozgalma rosszat tesz a fiatal nőknek azzal, hogy normalizálni akarja a biológiai nemüktől való elfordulást és a nemi átalakító műtéteket.

„Ez az új anorexia. A gondterhelt lányok barátnőikkel együtt eldöntik, hogy a problémáikat a nemi diszfória okozhatja és valószínűleg azért érzik rosszul magukat, mert nem megfelelő számukra saját nemük.” -  mondta a könyv írója, Abigail Shrier a CBN News-nak. Az író kijelentette, hogy könyve ennek a jelenségnek az orvosi, pszichológiai és kulturális hátterét vizsgálja, amely miatt rendkívüli népszerűséget szerzett ez az ideológia.

A könyvet kiadó céget az Amazon azonban tájékoztatta, hogy nem reklámozhatják azt, mert olyan dolgokat tartalmaz, amely nem megfelelő mindenféle közönség számára - azaz diagnosztizálja, kezeli és megkérdőjelezi az emberek szexuális orientációjával kapcsolatos probémákat.

 

www.hitradio.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux