Ugrás a tartalomra
x

Őrület: biszex férfiak tényleg léteznek

Az amerikai J. Michael Bailey a Northwestern University-n 33 - elvileg (ez fontos!) - biszex férfi bevonásával végzett kutatás eredményeként állapította meg, hogy a biszexualitás egyszerűen nem valós.

A kutatás során a 33 férfi péniszét (akik elvileg biszexuálisnak vallották magukat) mindenféle tudományos eszközökkel vizsgálták, miközben stimuláló, felnőtteknek szóló tartalmakat mutattak nekik.

Ezt elvileg egy heterókból és melegekből álló kontrollcsoporttal is megtették.

A stimulációra adott válaszok alapján pedig azt állapították meg, hogy biszexualitás márpedig nincs, tulajdonképpen szinte mindegyik résztvevő meleg volt, pár heteroszexuális férfi kivételével.

Bár eltelt jó pár év, de a tudományos élet nem arról híres, hogy csak úgy belenyugodna bármiféle eredménybe, így született egy új, kollektív kutatás. Annak meg igen csak meglepő, szinte világmegrengető eredménye lett.

Egészen konkrétan:
Mégiscsak létezik a férfi biszexualitás. 

Az új kutatásban is részt vett az Bailey, eredeti kutató, ráadásul beismerte, hogy az első kutatás eredménye erősen megkérdőjelezhető, mivel a kutatásban nem igazán vettek részt valóban biszexuálisok.

SOKKOLÓ

Bár vitathatatlan a sokkoló „felfedezés” fontossága, miszerint a biszex férfi tényleg létezik, az megtalálható az univerzumunkban, mégis fordítva kell megközelíteni a dolgot. Az első kutatást rengeteg biszexualitás-tagadó használta a saját „igazságának” alátámasztására.
Azzal, hogy most elismerték, hogy a kutatás alapjaiban véve hibás volt, talán egy „fegyverrel” kevesebb lesz a bifóbok kezében.

Bár, amikor egy olyan világban élünk, amelyben az egyszer használatos orvosi maszkban lévő fém merevítőre 5G antennát kiáltanak a laposföld-hívők, akik az 5G mobilhálózatokat okolják a koronavírus miatt, akkor tulajdonképpen nem vagyok abban biztos, hogy mindig, mindenki tudományos kutatásokra támaszkodva formál véleményeket.
 

www.queerlife.co

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux