Ugrás a tartalomra
x

Idén így lehet szivárványos bankkártyád

Bár a koronavírus-járvány rendesen rányomta a bélyegét az összes pride eseményre, szerencsére a konzumerizmus oltárán való áldozásról azért idén sem kell lemondanunk!

Most már szinte tradícióvá vált a népszerű feltöltőkártyás debitkártya-szolgáltatónál, a Revolutnál, hogy kiadnak egy limitált szériájú pride kártyát. Még idén januárban belengette a feltöltős debitkártya-szolgáltató, a Revolut, hogy idén újra lesz pride kártya, de akkor még szinte semmit sem tudtunk a feltételekről, csak találgattunk.

Egy órája tweetelte a Revolut, hogy most már elérhető a kártya. A Revolut blogján szereplő információk alapján idén egy kicsit más a menete a rendelésnek. Tavaly teljesen ingyenes volt a kártya és a kiszállításnak sem volt költsége. Ebben az évben azonban csak adakozással rendelhető a kártya. Ha legalább 1200 forintnyi összeget felajánlunk az appban az ILGA számára, akkor rendelhetővé válik a kártya.

A szállítási költség nagyjából 2000 forint, bár ez valószínűleg címenként változó. Minden esetre, nagyjából 3200 forint körüli összegből lehet idén pride kártyánk a Revolutnál.

A kártya Master Card és VISA verzióban is létezik, nekem már volt egy Master Card kártyám még 2019-ből, gondolom, ezért lett VISA a rendelés végén. Természetesen a bankkártyát rögtön fel lehet venni Apple Pay-be, és az azonnal működik is, tehát a fizikai kártya megérkezését nem kell megvárni most sem.

A következő a rendelés menete:

- Frissítsd az appot
- A profilodnál válaszd a Donations widgetet, majd az ILGA-Europe-ot
- Adakozz legalább 1200 forintnyi összeget
- A kártyák fülön megrendelheted a kártyát

A tavalyi kártyához képest a változás egyébként mindösszesen csak annyi, hogy idén VISA is rendelhető, illetve, hogy az új Revolut logo van a kártyán. A tavalyi kártyát itt nézheted meg.

www.querlife.co

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux