Ugrás a tartalomra
x

Egy mini jacuzzi, amiben a férfiak boldogan áztathatják tojásaikat

Igen, AZOKAT a tojásaikat.

Viccnek indult, mégis valóság lett a kizárólag férfiak számára készült mini jacuzzi, amiben a megfáradt heréiket lehet áztatni – írta az Unilad. A furcsa terméket 3D-s nyomtatással alkották meg, és több próbálkozás után jutottak el a legtökéletesebb változathoz.

A Testicuzzi névre keresztelt minikád nem csak arra jó, hogy meleg vízben tudja az ember kényelmes áztatni a golyóit. Az elemmel működő eszköz egy jacuzzihoz hasonlóan buborékfürdővel kényezteti a testrészeket, és még egy kicsi, puha ülőkével is ellátták, a további kényelem jegyében.

A gyártó állítja, ez nem csak egy viccajándék, amit poénból veszünk meg barátainknak, hanem egy valóban működőképes és hasznos találmány, ami szerintük nagyon is jól jön mondjuk egy hosszú kerékpártúra, vagy egy kis lovaglás után – vagy abban az esetben, ha teniszezés közben rossz helyen csapódott be a labda.

A terméket két színben (fehér és fekete) árulják 100 dollárért, de van egy extra kiadás is, 14 karátos arannyal bevonva. A limitált kiadás már 10 ezer dollárba kerül.

24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux