Ugrás a tartalomra
x
""

EGYÜTT - 168 órás performansz Argentínában (18+)

Nincs annál izgalmasabb, mint nyilvánosan szemlélni, ahogy két férfias pasi művészetet kreál egész pontosan egyetlen kellék felhasználásával. Félreértés ne essék: élőszereplős dologról van szó...

JUNTOS - UNO A UNO ("EGYÜTT - EGYENKÉNT") a címe annak a performansz-projektnek, amely Ahmed El Gendy és Joaquín Wall nevéhez fűződik. Kettősük szorosan össze volt kötve egy levelibéka-zöld színű övvel nem kevesebb, mint 168 óráig - egy hétig -, 2018. októberében. 

Az öv egyértelműen fizikailag behatárolta a mozgásteret, és azt a célt szolgálta, hogy bemutassa: két ember kapcsolata hogyan alakulhat át kompromisszumok és alkudozások árán. Ezáltal az élettel kollektív testként kerültek interakcióba - mindig tanultak és feljődtek a tapasztalatok után. A performansz létrejöttére sokan buzdították Ahmedet és Joaqín-t: barátok és idegenek szűkebb és szélesebb körből, és természetesen a virtuális térből is. Ahogy 7 napon keresztül magukévá tették a helyzetet, a két férfi megkapóan bontotta ki összekapcsolt testük révén intim utazásukat fizikai, érzelmi, társadalmi és érzéki szinten.

E performanszról dokumentumfilm készült, melyet szeptember 8-án mutattak be az argentin La Plata városában, a FESTIFREAK programjaként.

GALÉRIA













Forrás: pornceptual

Fotók: Victoria Del Sel

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux