Ugrás a tartalomra
x

Melegek a nagyvilágban: Assi és Albert – Izrael

A házaspár fiatalabb(nak tűnő – nem biztos, hogy az is) tagja ismerős lehet mindazoknak, akik követték a 2019-es Eurovision dalversenyt, amelynek idén Izrael adott otthont. A show egyik házigazdája volt Assi Azar, aki boldog házasságban él és nyíltan meleg.

Assi ismert LMBT-aktivista, aki 30 000 dollárt (több, mint 8,5 millió forintot) adományozott az izraeli meleg fiataloknak. A dalverseny vezetéséért kapott tiszteletdíjat ajánlotta fel a jótékony célra. 2009-ben az OUT Magazine a világ 100 legbefolyásosabb homoszexuális embere közé válogatta.

aa

Madonnával, a dalverseny díszvendégével

Assi Azar (1979. június 10-én született Holonban, Izraelben) izraeli televíziós műsorvezető. A Big Brother-Izraelben vált ismertté, amit 2015-ig vezetett.

Konzervatív nevelést kapott, sokáig próbálta legyűrni másságát. Lányokkal randevúzgatott, majd 20 évesen négy évre bevonult a hadseregbe. Leszerelése után, 2005-ben döntött úgy, hogy előbújik. Ekkor kezdett el egy dokumentumfilmet forgatni, aminek az volt a címe, hogy Anya és apa: Van valami, amit el kell mondanom.

aa

Az Eurovision győztesével - mindkét fiatalember meleg

2016. április 11-én kötött házasságot Barcelonában katalán barátjával, Albert Escolà Benet-el. Assi édesanyja kezdetben nem kedvelte a vejét, de azután megszerette, sőt, az anyós Alberttel terveztette meg a házát is.

Albert Escolaról, a házaspár másik tagjáról kevesebbet tudni. Katalán, a foglalkozása építész - ennyi. Születési éve nem ismert, bár idősebbnek tűnik párjánál, nem biztos, hogy az. A helyszínen követte az Eurovision dalversenyt, s férjének csókkal gratulált a sikeres műsorvezetéshez, amit a kamerák is megörökítettek a homofóbok nagy bosszúságára.

aa

Az a bizonyos csók az Eurovision verseny szünetében

A pár mindennapjaiba Assi és Albert Instagram oldalain kaphattok betekintést. Elsőként következzék néhány esküvői fotó.

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

aa

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux