Ugrás a tartalomra
x

Timothée Chalamet egy magyar alapítványt is támogat

A fiatal francia-amerikai színész, aki igazán az Oscar-jelöltséget is jelentő Szólíts a neveden főszerepével lett világhírű, az Instagramjára kirakott történetben mutatta meg, melyik alapítványokat támogatta: mint a listából kiderült, világszerte összesen több mint 4000 dollárt osztottak szét. 

A listán felbukkant egy magyar szereplő, a felépüléssel foglalkozó Kék Pont Alapítvány, amelyik éppen a jövő hétvégére szervez tematikus napot, a Felépülés éjszakája címmel. 

A listán látható adatok alapján a Kék Pont 34 dollárnyi támogatást kapott, ami ugyan vélhetően nem jelent komoly anyagi lökést a civil szervezet számára, de az, hogy a jelenlegi egyik legfelkapottabb amerikai színész találta meg őket a támogatásával, jó népszerűsítő eszköz lehet. A támogatás miértjére az egyik felmerült magyarázat, hogy a tavalyi Csodálatos fiú című film magyarországi bemutatóján a Kék Pont egyik szakértője is vendégeskedett. Chalamet a Szólíts a világsikere után a Csodálatos fiú című alkotásban egy drogfüggő fiút alakított.
A fiatal színész amúgy forgatott már Magyarországon, a bemutatás előtt álló The King című alkotás egyes jelenetei is itt forogtak.

A 444 nyomán 
 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux